Adverteerder in de Spotlight: Autovakmeester

06 aug 2021

Om garagebedrijven in hun eigen regio onder de aandacht te brengen bij een zo breed mogelijk publiek ontwikkelt Autovakmeester twee keer per jaar huis-aan-huisfolders met informatie over auto-onderhoud. Om zo te zorgen voor zichtbaarheid en traffic naar de garagebedrijven. De verspreiding is onderdeel van een multimediale campagne.

Autovakmeester

Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen. Met Spotta heeft Autovakmeester de folders laten drukken en verspreiden, met een oplage van ruim 800.000 stuks in 101 verschillende edities. Ieder garagebedrijf heeft een eigen folder met eigen contactgegevens.  

De folder is onderdeel van een multimediale campagne die sinds oktober 2020 loopt. Huis-aan-huis verspreiding is een belangrijk onderdeel naast de social mediakanalen Facebook en Instagram. Een leuk en effectief element is de puzzel die op de laatste pagina te vinden is. De oplossing kan ingeleverd worden bij het dichtstbijzijnde garagebedrijf, waarmee je kans maak op mooie prijzen. Dit zorgt gemiddeld voor 100 inzendingen per garagebedrijf die persoonlijk worden ingeleverd en hiermee een bezoekje brengen aan het bedrijf. Een simpele maar effectieve manier om traffic naar je garage te krijgen.  

“De samenwerking met Spotta verloopt al geruime tijd zeer prettig. De inzet en het contact zijn goed. Zij helpen mij met het succesvol drukken en verspreiden van de Autovakmeester folders en zijn een zeer betrouwbare partner", Ivar Camps Retail Marketing Manager Alliance Automotive Benelux.

In oktober staat een tweede verspreiding gepland. 

Bekijk onze recente berichten

Spotta introduceert InMijnBus in de eerste 3 gemeenten

26 september 2023

Afgelopen maand heeft Spotta met succes InMijnBus geïntroduceerd bij de consumenten in gemeenten Leeuwarden, Groningen en Ede. Om zoveel mogelijk huishoudens in deze gemeenten te informeren over InMijnBus zet Spotta verschillende kanalen in. 

 

Het optimaal verspreidplan zorgt voor efficiëntie

22 augustus 2023

Wie zijn je klanten? Je krijgt daar gericht zicht op met een data-analyse van Spotta. Vervolgens kunnen we het verspreidplan segmenteren om zowel huidige
klanten als potentiele doelgroepen te bereiken. In heel Nederland of alleen in een kleinere
regio. Op postcode of op wijkniveau.

 

Eerste reacties gemeentes InMijnBus

9 augustus 2023

Enkele weken geleden heeft Spotta alle gemeentes in Nederland geïnformeerd over de komst van InMijnBus.  Verschillende gemeentes hebben inmiddels nieuws hierover gepubliceerd op hun website. 

 

01 / 03