Adverteerder in de Spotlight: Autovakmeester

06 aug 2021

Om garagebedrijven in hun eigen regio onder de aandacht te brengen bij een zo breed mogelijk publiek ontwikkelt Autovakmeester twee keer per jaar huis-aan-huisfolders met informatie over auto-onderhoud. Om zo te zorgen voor zichtbaarheid en traffic naar de garagebedrijven. De verspreiding is onderdeel van een multimediale campagne.

Autovakmeester

Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen. Met Spotta heeft Autovakmeester de folders laten drukken en verspreiden, met een oplage van ruim 800.000 stuks in 101 verschillende edities. Ieder garagebedrijf heeft een eigen folder met eigen contactgegevens.  

De folder is onderdeel van een multimediale campagne die sinds oktober 2020 loopt. Huis-aan-huis verspreiding is een belangrijk onderdeel naast de social mediakanalen Facebook en Instagram. Een leuk en effectief element is de puzzel die op de laatste pagina te vinden is. De oplossing kan ingeleverd worden bij het dichtstbijzijnde garagebedrijf, waarmee je kans maak op mooie prijzen. Dit zorgt gemiddeld voor 100 inzendingen per garagebedrijf die persoonlijk worden ingeleverd en hiermee een bezoekje brengen aan het bedrijf. Een simpele maar effectieve manier om traffic naar je garage te krijgen.  

“De samenwerking met Spotta verloopt al geruime tijd zeer prettig. De inzet en het contact zijn goed. Zij helpen mij met het succesvol drukken en verspreiden van de Autovakmeester folders en zijn een zeer betrouwbare partner", Ivar Camps Retail Marketing Manager Alliance Automotive Benelux.

In oktober staat een tweede verspreiding gepland. 

Bekijk onze recente berichten

Folders zorgen voor extra omzet. Dus waarom worden ze bedreigd? 

31-05-2023

Folders zijn een van de commercieel meest succesvolle printkanalen, maar zoals alle printmedia wordt het geconfronteerd met toenemende uitdagingen en weerstand. 

Spotta maakt huis-aan-huis bezorging slimmer en duurzamer

17-04-2023

Nieuwe bezorgmethode maakt segmentatie op huishouden mogelijk 

De ambities van onze medewerkers zijn ook onze ambities

28-03-2023

Regelmatig geven wij onze medewerkers de kans om te kunnen groeien. Adam Fic is een goed voorbeeld. Adam vertelt over zijn Spotta kansen.

01 / 03