Hét Folderpakket

Iedere week op de hoogte van de beste aanbiedingen in de buurt. Bepaal zelf wat je ontvangt.

Melding over bezorging

Is er iets mis gegaan? Meld het hier.

Folderpakket samenstellen 

Bepaal zelf welke folders je ontvangt, meld je aan voor Folderkiezer!

Brievenbus sticker aanvragen

Met stickers op de brievenbus wordt een voorkeur aangegeven voor het ontvangen van brievenbusreclame. Vraag je gratis brievenbus sticker aan!

InMijnBus aanpassen 

Op InMijnBus geven huishoudens eenvoudig online hun voorkeur aan voor het wel of niet ontvangen van ons folderpakket. 

Folderpakket wit

Over het folderpakket

Brievenbusreclame biedt huishoudens overzicht van de nieuwste aanbiedingen en acties van verschillende winkels en merken. Door het folderpakket te bekijken, besparen huishoudens geld op hun aankopen en blijven op de hoogte van nieuwe producten. Het folderpakket bevat ook vaak handige tips en informatie over producten en diensten. Huishoudens kunnen het folderpakket op hun gemak thuis doorbladeren en zo beslissen welke winkels ze bezoeken of online aankopen doen. Het folderpakket is gratis en bevat relevante en gewenste brievenbusreclame, wat bijdraagt aan een duurzame samenleving.

Melding over bezorging maken

Mis je het folderpakket?

Onze bezorgers bezorgen wekelijks van zaterdag t/m uiterlijk maandag brievenbusreclame. Meld daarom tussen dinsdag en vrijdag dat je het pakket niet ontvangen hebt. Aan de hand van jouw postcode en huisnummer pakken we de melding op. Jouw melding is belangrijk, hiermee houden we de kwaliteit van onze bezorging hoog. 

Voor vragen over een product uit de folder kun je contact opnemen met de winkel die het product aanbiedt. Spotta is de bezorger van het folderpakket, maar verkoopt geen producten. Spotta kan daarom geen uitspraken doen over de folderinhoud.

ja sticker brievenbussen.jpg
Ja sticker

Brievenbussticker aanvragen

Met stickers op de brievenbus wordt een voorkeur aangegeven voor het ontvangen van brievenbusreclame. In het grootste gedeelte van Nederland geldt dat huishoudens het aangeven wanneer ze géén brievenbusreclame willen ontvangen, met een NEE-sticker. Deze is te bestellen op neeneeneeja.nl.

In sommige geldt dat huishoudens aangeven dat ze wél brievenbusreclame willen ontvangen met een JA-sticker. Bestel deze hier.

Zelf folderpakket samenstellen 

Met Folderkiezer kun je zelf een folderpakket samenstellen. Je ontvangt dus alléén de reclamefolders die jij selecteert zodat je geen folder ontvangt die je niet leest. Binnen drie eenvoudige stappen vraag je jouw persoonlijke folderpakket aan. Binnen twee weken bezorgen wij de folders in één bundel in het weekend bij je thuis.  

Folderkiezer op mat
keuken
InMijnBus
Folderpakket

InMijnBus voorkeur aanpassen 

Op InMijnBus geven huishoudens eenvoudig online hun voorkeur aan voor het wel of niet ontvangen van het vertrouwde wekelijkse folderpakket van Spotta. Op dit moment wordt InMijnBus getest in een aantal gemeenten.