Smart2have

Geen folder beschikbaar

Helaas is er voor Smart2have
momenteel geen folder beschikbaar.

Folder aanbiedingen van Smart2have


De website Smart2have is een concept van Ecowave B.V.; al sinds 2006 actief in de telecom markt in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. We zijn een milieubewuste onderneming met innovatieve oplossingen en services om gebruikte telecom producten terug te nemen en te zorgen voor een juiste verwerking daarvan. Daarvoor hebben we concepten ontwikkeld voor operators, fabrikanten, de retail en consumenten. De oude producten die we inkopen worden gerecycled of waar mogelijk als nieuw gemaakt voor hergebruik.

Smart2have is gestart vanwege de groeiende vraag naar gebruikte producten. Deze bieden we in diverse categorieën aan; Goed, Beter en Best waarbij een strenge selectie wordt gehanteerd in de kwaliteit van het toestel en gradatie in gebruikssporen.
 
Smart2have kiest ervoor niet zomaar gebruikte toestellen aan te bieden. Ieder toestel wordt uitvoerig getest en geleverd met headset (waar van toepassing) en oplader. Alles keurig verpakt in een Smart2have of originele verpakking. Geen verborgen kosten en u kunt het product direct gebruiken. 

Meer informatie over Smart2have
Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.