Mega Tegels & Badkamers

Geen folder beschikbaar

Helaas is er voor Mega Tegels & Badkamers
momenteel geen folder beschikbaar.

Folder aanbiedingen van Mega Tegels & Badkamers

Mega Tegels & Badkamers is een professionele en groeiende organisatie binnen de tegel- en badkamerbranche. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring en bieden sinds jaar en dag de nieuwste trends op het gebied van badkamers, sanitair, tegels en alle aanverwante producten.Mega Tegels & Badkamers koopt wekelijks in grote volumes tegels en sanitair rechtstreeks van de fabrikant en/of uit het buitenland (eigen import). Daarmee garanderen wij u dat wij altijd de scherpste prijzen kunnen aanbieden.Momenteel zijn wij gevestigd op een 12-tal locaties in Noord Holland, Friesland, Overijssel en Zuid-Holland. Elke MEGA-store bestaat uit ruim 1.000 tot 1.500 m² showroom badkamers, tegels en sanitair, is sfeervol en overzichtelijk ingericht en biedt uitstekende keuzemogelijkheden voor de particuliere doe-het-zelver, de particuliere totaalklant (incl. installatie), maar ook de ervaren klussers zoals aannemers en ZZP’ers.Bij Mega Tegels & Badkamers krijgt u het professionele advies en de service die u in een speciaalzaak kan verwachten, tegen de laagste prijsgarantie.

Totaalconcept:

Naast de verkoop van losse producten en materialen (tegels, sanitair, complete badkamers en aanverwante artikelen) bieden wij u een totaalconcept. Wij werken samen met uitgebreid netwerk van professionele installatiebedrijven. Laat uw complete badkamer, toilet, tegelvloer of ander tegelwerk professioneel en vakkundig installeren. Voor zowel uw materialen als de installatie bieden wij een zeer scherpe totaalprijs.

Kortom:

Lage prijzen, hoge service en een grootschalig assortiment met de beste kwaliteitsmerken. Of u nu een complete badkamer, wand- en vloertegels of sanitair producten nodig heeft Mega Tegels & Badkamers biedt het u. Kom naar één van onze MEGA-stores en laat u adviseren en inspireren in onze ruim opgezette showrooms. Ons vakkundige personeel helpt u graag!

Meer informatie over Mega Tegels & Badkamers
Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.