Makelaardij De Woudenhof

Geen folder beschikbaar

Helaas is er voor Makelaardij De Woudenhof
momenteel geen folder beschikbaar.

Folder aanbiedingen van Makelaardij De Woudenhof

Welkom bij De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters.

Onze kantoren te Wolvega en Lemmer zijn aangesloten bij de NVM ( Nederlandse Vereniging van Makelaars). Daarnaast is sinds oktober 2012 het Qualis-label aan De Woudenhof toegekend. Het Qualis-label wordt gevoerd door een selectie van NVM-makelaars, verspreid over heel Nederland. Stuk voor stuk makelaars met een sterke, veelal leidende marktpositie en goede reputatie. De Qualis makelaars maken gebruik van een gezamenlijk relatienetwerk en volgen een binnen Qualis ontwikkelde, succesvolle verkoopstrategie. Gericht op een optimale prijsvorming in een aanvaardbare verkooptijd. Zie ook www.qualis.nl.  

Wij zijn werkzaam in één van de mooiste delen van Friesland te weten: Zuid-Oost, Zuid, Zuid-West Friesland, de kop van Overijssel en het grensgebied met Drenthe. Ons aanbod varieert van luxe villa's aan het water tot landelijk gelegen woonboerderijen, vrijstaande- en tussenwoningen, leuke recreatie woningen, appartementen en nieuwbouwwoningen. 

Onze diensten worden 6 dagen per week op een betrouwbare, professionele en betrokken wijze aangeboden. U bent van harte welkom op één van onze kantoren, koffie en thee staat altijd voor u klaar!     

De Woudenhof een veilige keuze!

 

Meer informatie over Makelaardij De Woudenhof
Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.