Kees Smit Tuinmeubelen

Geen folder beschikbaar

Helaas is er voor Kees Smit Tuinmeubelen
momenteel geen folder beschikbaar.

Folder aanbiedingen van Kees Smit Tuinmeubelen

Kees Smit Tuinmeubelen is met meer dan 500 verschillende tuinsets de grootste tuinmeubelaanbieder van Europa. Al drie generaties lang is het een écht familiebedrijf.

Waar opa Henk begon als marskramer, specialiseerde zoon Kees Smit zich na de overname in de verkoop van tuinmeubelen. De jonge Henk Smit nam het stokje in 2011 over en zet het bedrijf op dit moment voort!

Het uitgebreide assortiment tuinmeubelen en accessoires wordt aangeboden in twee showrooms gevestigd in Amersfoort en Almelo en online via www.keessmit.nl. Alle tuinmeubelen zijn op voorraad in een eigen distributiecentrum en zijn leverbaar binnen drie werkdagen. Andere speerpunten van Kees Smit Tuinmeubelen zijn de kwaliteit van de tuinmeubelen, laagste prijsgarantie, klanttevredenheid en het grootste assortiment van Europa in tuinmeubelen. En dit al 75 jaar lang! In de zomer van 2016 steeg het gemiddelde klantbeoordelingscijfer van een 9.1 naar een 9.2. Het mooie cijfer werd gehaald met maar liefst meer dan 9.000 beoordelingen. Tot grote trots is dit cijfer in mei 2017 gestegen naar een 9.3. Deze prestatie wordt door alle medewerkers gezien als een kroon op het werk.

Het assortiment Tuinmeubelen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei vormen, materialen en kleuren. Zo zijn er tuinmeubelen van kunststof vlechtwerk, ook wel wicker genoemd. Deze meubelen hebben een aluminium frame waar het kunststof vlechtdraad op gevlochten is. Hierdoor is niet één tuinmeubel gelijk, waardoor je een speels en natuurlijk effect creëert. Kees Smit verkoopt ook tuinmeubelen van teakhout. Dit zijn stevige en praktische meubelen die je tuin of balkon een stoer uiterlijk geven.

Op zoek naar een moderne en strakke tuin? Ook dan ben je bij Kees Smit aan het juiste adres. Neem een kijkje bij tuinmeubelen van RVS of aluminium. Deze collecties hebben een luxe design, zijn licht in gewicht en matchen prachtig met alles in de tuin of op het balkon. Als je houdt van een moderne uitstraling, vergeet dan ook niet het materiaal outdoor textiel te bekijken. Outdoor textiel geeft een warm en huiselijk gevoel en biedt veel comfort. Om je tuin of balkon compleet te maken heeft Kees Smit parasols, opbergboxen, tuinkussens, plaids en dienbladen. Alles om je tuin of balkon smaakvol in te richten!

Voor welke stijl je ook kiest, met tuinmeubelen van Kees Smit beleef je jarenlang plezier onder de zon!

Meer informatie over Kees Smit Tuinmeubelen
Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.