Heutink Creatief

Geen folder beschikbaar

Helaas is er voor Heutink Creatief
momenteel geen folder beschikbaar.

Folder aanbiedingen van Heutink Creatief

Als je een echte creatieveling bent hoor je thuis bij Heutink Creatief. De plek waar je als kunstenaar of hobbyist makkelijk en snel je materiaal kunt vinden. Met een breed assortiment heeft Heutink Creatief alles op het gebied van schilderen, tekenen, beeldhouwen, boetseren en hobbymaterialen.

Werkelijk alles voor de creatieveling:

Iedereen met een creatief en/of kunstzinnig hart kan terecht bij de megastores in Ede en Rijssen. De grootste afdeling is de schilder- en tekenenhoek. Werkelijk alles dat je nodig hebt vind je bij Heutink Creatief. Van olieverf tot plakkaatverf, van pastelkrijt tot kleurpotloden, in alle kleuren van de regenboog en weer terug, het assortiment is indrukwekkend. Wie een kunstwerk van een mooie lijst wil voorzien, heeft ruim de keus bij Heutink Creatief. Prachtig is ook de afdeling beeldhouwen en boetseren. Diverse soorten klei en grote bakken met stenen (van albast tot speksteen) liggen met smart te wachten op vaardige handen. Het aanbod is uniek! Kunstenaars wordt de mogelijkheid geboden om te exposeren in de winkel. Een bezoek aan de winkel van Heutink Creatief is meer dan de moeite waard!

In de folder van Heutink Creatief:

Neem snel een kijkje in de folder voor de laatste aanbiedingen, informatie over interessante beurzen en demonstraties. Informeer ook eens naar de talloze workshops die Heuktink Creatief aanbiedt.

Meer informatie over Heutink Creatief
Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.