Openingstijden

Bekijk alle vestigingen

Garden Stones & Basics Folder

Bij Garden Stones & Basics kan je terecht voor allerlei soorten tuinmaterialen. Denk hierbij aan natuursteen, sierbestrating, kunstgras, tuinhout en blokhutten. Bij Garden Stones & Basics kan je rekenen op vakbekwame medewerkers die je een passend advies kunnen geven. Zo word je geholpen bij het maken van de juiste keuze, als ook hoe de materialen het beste verwerkt en odnerhouden kunnen worden.

Bewezen kwaliteit

Graden Stones & Basics heeft een zorgvuldige selectie van leveranciers, zodat je zeker weet dat je tuinmaterialen van A-merken koopt die al jaren hun kwaliteit en service hebben bewezen. Samen met deze leveranciers is Garden Stones & Basics constant opzoek naar de laatste trends. Daarom kan je er zeker van zijn dat elk bezoek inspirerend kan zijn!

In de folder van Garden Stones & Basics:

Ondek de trends voor het nieuwe seizoen. Zo is er naast de folder met unieke tuinaanbiedingen ook een inspirerend magazine om ideeën op te doen. Is jouw tuin nog niet klaar voor de zomer? Neem dan snel een kijkje in de folder of het Tuintheaterboek 2013-2014 van Garden Stones & Basics!

Garden Stones & Basics folder geldig tot 30-04-2017

Garden Stones & Basics

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.