Bouwhandel van der Most

Geen folder beschikbaar

Helaas is er voor Bouwhandel van der Most
momenteel geen folder beschikbaar.

Folder aanbiedingen van Bouwhandel van der Most

Alles in huis voor professionele vakman en handige klusser.

Bouwhandel Van der Most onderscheidt zich met een ongekend breed assortiment aan bouw- en installatiematerialen en gereedschappen en ijzerwaren. We bieden een ruime keus uit professionele kwaliteitsproducten voor een concurrerende prijs. Voor nieuwbouw, renovatie en installatie hebben we letterlijk alles in huis, tot en met het kleinste schroefje .

Een greep uit ons assortiment: Vlerverwarming, sanitair, dakgoten, plaatmateriaal, kozijnenhout, binnen- en buitendeuren, tuinhout, radiatoren, lambrisering, gereedschappen, wand- en vloertegels, verf, CV-ketels, tuinverlichting, spijkers, schroeven, vloerdelen, complete badkamers en nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken of Bouwhandel Van der Most heeft het.

Op een oppeervlakte van 30.000m2 staat, ligt en hangt zo'n beetje alles wat men in en rond het huis kan gebruiken. Een team van acht bouwprofessionals, ieder met zijn eigen specialiteit, is aanwezig voor deskundig en persoonlijk advies.

Sinds 2009 zijn wij aangesloten bij een overkoepelende inkooporganisatie. Door samen met 120 andere bouwhandels groot in te kopen kunnen we een ruim assortiment aanbieden voor een concurrerende prijs.

 

Meer informatie over Bouwhandel van der Most
Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.