AutoWeek

Geen folder beschikbaar

Helaas is er voor AutoWeek
momenteel geen folder beschikbaar.

Folder aanbiedingen van AutoWeek

Zaterdag 7, zondag 8 en maandag 9 juni van 10.00 uur tot 20.00 uur organiseert mediamerk AutoWeek een splinternieuw, uniek en uitdagend evenement genaamd AutoWeek Live. Anders dan bij andere auto-evenementen kun je hier zélf achter het stuur van de testauto’s kruipen en de kombaan van het RDW-terrein in Lelystad op om diverse bolides te rijden. 

Maar er is méér! In zeven zogeheten Werelden kun je als autoliefhebber onder meer genieten van snelle supercars, exotische klassiekers of een ritje in een volelektrische auto. Daarnaast zijn er spannende productpresentaties, driftdemonstraties met professionele coureurs en de meest uiteenlopende workshops, zoals fotografie van supercars en restauratiewerk aan oldtimers en occasions. Daarnaast kun je regelmatig de AutoWeek-redactie in actie zien én kun je in één van de vele shops terecht voor leuke autogerelateerde hebbedingetjes. Kortom, een must-go voor iedere autoliefhebber!

AutoWeek Live heeft plaats van 7 t/m 9 juni (pinksterweekend) op het RDW-terrein in Lelystad. Kijk voor meer informatie op www.autoweeklive.nl.

Meer informatie over AutoWeek
Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.