SPOT ON: Sales Retail

07 jun 2022

Retail Buitendienst en Retail Binnendienst zijn teams binnen de Sales-afdeling. Jos Smedts, Sales Manager Retail: "Het team Retail Buitendienst heeft contact met de top dertig Spotta-adverteerders, zo’n 78 klantgroepen met 180 formules. Kortom, met alle grote retailers van Nederland. Ook heeft het team contact met een aantal buitenlandse adverteerders die in Nederland folders verspreiden." Ze doen er alles aan om de verspreidingen van deze adverteerders steeds weer goed te laten verlopen, zodat het medium folders succesvol blijft.

SpotOt Retail

Ook probeert het team om adverteerders te behouden die getroffen worden door de JA-sticker die in steeds meer gemeenten wordt ingevoerd, bijvoorbeeld door te proberen om ze in de Folderkiezer op te nemen. Het tweede halfjaar staat in het teken de zogenoemde win-backacties: voormalige adverteerders terugwinnen om (weer) folders in te zetten om de consument te bereiken.

Het Buitendienstteam kan echter niet zonder Retail Binnendienst. Manager Binnendienst Mustafa Üngüc zegt hierover: "De Binnendienst zorgt ervoor dat de administratie op orde is en de processen worden bewaakt. Waar nodig wordt de Buitendienst ondersteunt."

"De kennis, ervaring en contacten van de medewerkers van Retail Buitendienst en Binnendienst zijn belangrijke pijlers die bijdragen aan een toekomstbestendig Spotta," zegt Jos Smedts.

Op de foto van links naar rechts: Jordi Lekatompessy, Harold Suasso de Lima de Prado, Mustafa Üngüc, Alie van Houwelingen, Danny Schouten, Jos Smedts, Maaike Priester, Robert van Holland, Marjolein de Roos, Barbara Luijsterburg en Leonie Verbeek. Niet op de foto: Melissa van den Brink en Angelique Schigt.

Bekijk ook eens onze andere berichten

Folders zorgen voor extra omzet. Dus waarom worden ze bedreigd? 

31-05-2023

Folders zijn een van de commercieel meest succesvolle printkanalen, maar zoals alle printmedia wordt het geconfronteerd met toenemende uitdagingen en weerstand. 

Spotta maakt huis-aan-huis bezorging slimmer en duurzamer

17-04-2023

Nieuwe bezorgmethode maakt segmentatie op huishouden mogelijk 

De ambities van onze medewerkers zijn ook onze ambities

28-03-2023

Regelmatig geven wij onze medewerkers de kans om te kunnen groeien. Adam Fic is een goed voorbeeld. Adam vertelt over zijn Spotta kansen.

Spot On: Marketing & communicatie

10-03-2023

Een energiek en dynamisch team dat altijd voor jullie klaar staat! "De werkzaamheden van onze afdeling bestaan uit activiteiten en strategieën die gericht zijn op het promoten van een product, dienst of merk bij interne en externe stakeholders”, zegt afdelingshoofd Jan-Willem Kuiper. “Wij hebben dus met elke afdeling binnen Spotta te maken als het gaat om communicatie, branding, marktonderzoek, campagnes en verkoop."

Inzamelingsactie voor Turkije en Syrië

28-02-2023

Gelukkig zijn er altijd mensen die in actie komen in tijden van nood. Zo ook Riza Uli, onze medewerker van de technische dienst. Hij heeft samen met vrienden een inzamelingsactie georganiseerd om de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië te helpen.  

Spot On: Finance & Control

23-01-2023

Dit keer staat de stafafdeling Finance & Control in de spotlights. Bij deze afdeling is er het afgelopen jaar behoorlijk wat gewijzigd. “De afdelingen Finance en Business Control & Office Support zijn samengevoegd”, zegt manager Xander Verhaal. “Vervolgens het vertrek van drie business controllers, het opvangen van hun werkzaamheden was een prestatie op zich. Tenslotte is in het najaar de afdeling Facilities erbij gekomen en is Office Support gesplitst in Facilities en Netwerkregie. De afdeling staat nu en kan uitgebouwd worden!”

Spot On: Sales - MKB (Midden en Kleinbedrijf)

11-11-2022

“Ons energieke en gezellige team kent een goede mix tussen jonge mensen en mensen die al jaren in het vak zitten. Hierdoor kunnen we ons als geen ander verplaatsen in de ondernemers van deze tijd en de snel veranderende markt”, zegt Mike Wesel, Manager MKB.

SPOT ON: Bezorgen Buitendienst

01-10-2022

Het team van Bezorgcoördinatoren maakt onderdeel uit van de afdeling Bezorgen. Binnen dit team zijn dertig Bezorgcoördinatoren toegewijd bezig met een gebied (bijv. Amsterdam): in deze regio is de coördinator de verantwoordelijke persoon voor alle afgiftepunten van folder- en weekendkranten van zijn gebied en daarmee de bezorgers die binnen dit gebied vallen.

01 / 08