Spot On: Sales - MKB (Midden en Kleinbedrijf)

11 nov 2022

“Ons energieke en gezellige team kent een goede mix tussen jonge mensen en mensen die al jaren in het vak zitten. Hierdoor kunnen we ons als geen ander verplaatsen in de ondernemers van deze tijd en de snel veranderende markt”, zegt Mike Wesel, Manager MKB. “MKB heeft het meest brede klantpakket van Spotta. We bedienen ongeveer 1.100 klanten en verwerken ruim 15.000 opdrachten per jaar.”

SpotOn Sales MKB

De Buitendienst zit dagelijks op de weg en spreekt vele nieuwe en bestaande klanten. Zij weten dus precies waar de pijnpunten in de marketingmix zitten en waar de volgende behoeftes ontstaan. Hier proberen ze continu op door te ontwikkelen zodat we onze relaties hiermee kunnen helpen. Ook in gebieden waar de JA-sticker zijn intrede doet proberen we oplossingen te bieden, zoals de folderdisplay’s waar Leroy Thompson van BRANDLEE Media ons mee helpt.

De Binnendienst is nauw betrokken bij het klantpakket van de Senior Account Managers. Matthijs van Rumt, Senior Account Executive: “Het is van belang dat we bereikbaar zijn voor onze klanten en we de Buitendienst bijstaan in hun klantpakket. Daarnaast is continue optimalisatie en bewaking van de processen heel erg belangrijk. Onze Binnendienst zit klaar om elk belletje of mailtje persoonlijk op te pakken”. Voor klanten waarbij ze maatwerk moeten bieden, regelen ze dat en of staan we voor ze klaar via ‘Mijn Spotta’ of de website Foldergemak."

Account Executive Mirjam Schooneveld, die onder andere de klanten uit het pakket van Senior Account Managers Marcel Henzen en Pieter-Bas de Wit behartigt, zegt: “Ik ken onze klanten zo goed dat ik eigenlijk gewoon kan opnemen met de naam van de beller. Dit levert soms erg leuke situaties op”. Senior Account Manager Ad Groenen en Account Executive Harry van Overbeek nemen de klanten in het zuiden van het land voor hun rekening. De Administratieve Account Executives Erwin Drechsler en Mahdi Amiri zorgen ervoor dat de opdrachten goed in de systemen komen. Erwin behartigt ook de administratieve afhandeling van weekbladen en folders in een weekblad. Voor procesoptimalisatie en  inrichting krijgt MKB hulp van Johan Lok en Marly de Vroege die bij andere afdelingen van Sales werken.
 
Wil je ook kennismaken met dit dynamische team? Bel 088-8424201 of e-mail naar zakelijk@spotta.nl.

Bekijk ook eens onze andere berichten

Folders zorgen voor extra omzet. Dus waarom worden ze bedreigd? 

31-05-2023

Folders zijn een van de commercieel meest succesvolle printkanalen, maar zoals alle printmedia wordt het geconfronteerd met toenemende uitdagingen en weerstand. 

Spotta maakt huis-aan-huis bezorging slimmer en duurzamer

17-04-2023

Nieuwe bezorgmethode maakt segmentatie op huishouden mogelijk 

De ambities van onze medewerkers zijn ook onze ambities

28-03-2023

Regelmatig geven wij onze medewerkers de kans om te kunnen groeien. Adam Fic is een goed voorbeeld. Adam vertelt over zijn Spotta kansen.

Spot On: Marketing & communicatie

10-03-2023

Een energiek en dynamisch team dat altijd voor jullie klaar staat! "De werkzaamheden van onze afdeling bestaan uit activiteiten en strategieën die gericht zijn op het promoten van een product, dienst of merk bij interne en externe stakeholders”, zegt afdelingshoofd Jan-Willem Kuiper. “Wij hebben dus met elke afdeling binnen Spotta te maken als het gaat om communicatie, branding, marktonderzoek, campagnes en verkoop."

Inzamelingsactie voor Turkije en Syrië

28-02-2023

Gelukkig zijn er altijd mensen die in actie komen in tijden van nood. Zo ook Riza Uli, onze medewerker van de technische dienst. Hij heeft samen met vrienden een inzamelingsactie georganiseerd om de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië te helpen.  

Spot On: Finance & Control

23-01-2023

Dit keer staat de stafafdeling Finance & Control in de spotlights. Bij deze afdeling is er het afgelopen jaar behoorlijk wat gewijzigd. “De afdelingen Finance en Business Control & Office Support zijn samengevoegd”, zegt manager Xander Verhaal. “Vervolgens het vertrek van drie business controllers, het opvangen van hun werkzaamheden was een prestatie op zich. Tenslotte is in het najaar de afdeling Facilities erbij gekomen en is Office Support gesplitst in Facilities en Netwerkregie. De afdeling staat nu en kan uitgebouwd worden!”

SPOT ON: Bezorgen Buitendienst

01-10-2022

Het team van Bezorgcoördinatoren maakt onderdeel uit van de afdeling Bezorgen. Binnen dit team zijn dertig Bezorgcoördinatoren toegewijd bezig met een gebied (bijv. Amsterdam): in deze regio is de coördinator de verantwoordelijke persoon voor alle afgiftepunten van folder- en weekendkranten van zijn gebied en daarmee de bezorgers die binnen dit gebied vallen.

Spot On: Transport

01-08-2022

Het team Transport is onderdeel van Transport & Netwerkregie en bestaat uit vier Coördinatoren Klein Vervoer en Depots (Agnetha de Jong, Franklin Kuipers, Jan Klomp en Etienne Verhoeven) en twee Managers Subcontracting (Edwin Klep en Matthijs Hellmann).

01 / 08