Spot on: Productie&Expeditie Eindhoven

27 jan 2022

De start van het nieuwe jaar betekent een nieuw team in de ‘SPOT ON’ van Spotta. Een succesvol team bestaat uit leden die dingen voor elkaar krijgen. Samenwerken is de sleutel tot succes! Elke maand zetten wij een team binnen Spotta in het midden. Bij ons werken namelijk uitblinkers die altijd op zoek zijn naar verbeteringen. En daar zijn we super trots op!

SpotOn Productie Eindhoven

We zetten deze keer de Spot op een essentieel team van Spotta: Team Productie&Expeditie Eindhoven. Eindhoven is één van de drie locaties waar de folderpakketten worden geproduceerd. Dit team maakt wekelijks gemiddeld zo’n 870.000 folderpakketten. Het gehele Productie en Expeditie team bestaat uit 70 collega’s vanuit Spotta en Randstad. Zij zorgen ervoor dat onze bezorgers elke week netjes de folderpakketten en weekbladen ontvangen, met name in het zuiden van ons land. Wat een topteam!   

Om de productie en expeditie van de folders succesvol te laten verlopen is iedere schakel binnen het team van productie Eindhoven ontzettend belangrijk. Deze schakels bestaan uit Teamleiders, Technische Dienst, Operators, Productiemedewerkers en inslag
Lisette Loman, Locatiemanager Eindhoven: “Samen slim werken, kennis delen, kwaliteit leveren en uitdagingen aanpakken! En heel belangrijk: samen lachen, want humor verbindt, relativeert en ontspant.” Volgens Lisette is dit het geheim wat hen zo succesvol maakt!

Bekijk onze recente berichten

Folders zorgen voor extra omzet. Dus waarom worden ze bedreigd? 

31-05-2023

Folders zijn een van de commercieel meest succesvolle printkanalen, maar zoals alle printmedia wordt het geconfronteerd met toenemende uitdagingen en weerstand. 

Spotta maakt huis-aan-huis bezorging slimmer en duurzamer

17-04-2023

Nieuwe bezorgmethode maakt segmentatie op huishouden mogelijk 

De ambities van onze medewerkers zijn ook onze ambities

28-03-2023

Regelmatig geven wij onze medewerkers de kans om te kunnen groeien. Adam Fic is een goed voorbeeld. Adam vertelt over zijn Spotta kansen.

01 / 03