Spot On: Marketing & Communicatie

10 mrt 2023

Een energiek en dynamisch team dat altijd voor jullie klaar staat! "De werkzaamheden van onze afdeling bestaan uit activiteiten en strategieën die gericht zijn op het promoten van een product, dienst of merk bij interne en externe stakeholders”, zegt afdelingshoofd Jan-Willem Kuiper. “Wij hebben dus met elke afdeling binnen Spotta te maken als het gaat om communicatie, branding, marktonderzoek, campagnes en verkoop.”

Marketing team Spotta
  • Marleen Albers: Eindbaas Communicatie, helpt ons met het ontwikkelen van een nieuwe merkidentiteit (huisstijl). Dit onderscheid ons van concurrenten en omvat elementen zoals logo, slogan en hoe we op onze doelgroepen over willen komen.
  • Robert Ploeg: Chief News Officer, een verbinder tussen alle stromen van communicatie binnen Spotta. Vanwege zijn jarenlange ervaring bij Axender en Spotta gericht op interne communicatie, de oren en mond van onze organisatie.
  • Sharon Felter: Social Rockstar, onze vrolijke spring-in-`t-veld die verantwoordelijk is voor alle externe communicatie. Van JA-communicatie tot de social media inzet. Groeit komende tijd verder door als Social Media expert.
  • Carmen Bunnik: First Lady of Productmanagement, verbinder tussen productie, netwerkregie, marketing en sales om onze voornaamste producten Folderkiezer, Folderdisplays, Samples en het folderpakket goed te laten lopen.
  • Supharmy Regales: Campagne Champ, onze nieuwste aanwinst die verkoop helpt met het vermarkten van folders bij potentiële adverteerders. Dat doen we direct mails en content welke relevante haakjes bevatten die adverteerders aanspreken.
  • Djurre Nijp: Brand Evangelist, creatief die onze nieuwe huisstijl, bezorgersapp en andere creatieve toepassingen maakt om onze merkuitstraling op een juiste manier te laten uitstralen naar de doelgroep.
  • Victoria Brom: Interim Czar of Buzz, helpt Spotta met alle communicatie rondom In-mijn-bus, het creëren van een positief merkimago en uitstekende service te verlenen aan alle betrokkenen.
  • Roan Man: Wizard of Magic Moments, ontwikkelt, edit en verzorgt beeld en geluid voor Studio Spotta als afstudeerstage van zijn studie.
  • Jan-Willem Kuiper: Master of Organized Chaos, degene die met veel plezier leiding mag geven aan dit topteam!

Kortom, wij helpen jullie graag de klant te begrijpen, hun producten en diensten te promoten en een sterke merkidentiteit op te bouwen die Spotta helpt om klanten aan te trekken en te behouden. Altijd met plezier, creativiteit en een glimlach!

Op de foto v.l.n.r.: Victoria Brom, Carmen Bunnik, Roan Man, Jan-Willem Kuiper, Supharmy Regales, Robert Ploeg, Sharon Felter, Marleen Albers en Djurre Nijp.

Bekijk ook eens onze andere berichten

Folders zorgen voor extra omzet. Dus waarom worden ze bedreigd? 

31-05-2023

Folders zijn een van de commercieel meest succesvolle printkanalen, maar zoals alle printmedia wordt het geconfronteerd met toenemende uitdagingen en weerstand. 

Spotta maakt huis-aan-huis bezorging slimmer en duurzamer

17-04-2023

Nieuwe bezorgmethode maakt segmentatie op huishouden mogelijk 

De ambities van onze medewerkers zijn ook onze ambities

28-03-2023

Regelmatig geven wij onze medewerkers de kans om te kunnen groeien. Adam Fic is een goed voorbeeld. Adam vertelt over zijn Spotta kansen.

Inzamelingsactie voor Turkije en Syrië

28-02-2023

Gelukkig zijn er altijd mensen die in actie komen in tijden van nood. Zo ook Riza Uli, onze medewerker van de technische dienst. Hij heeft samen met vrienden een inzamelingsactie georganiseerd om de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië te helpen.  

Spot On: Finance & Control

23-01-2023

Dit keer staat de stafafdeling Finance & Control in de spotlights. Bij deze afdeling is er het afgelopen jaar behoorlijk wat gewijzigd. “De afdelingen Finance en Business Control & Office Support zijn samengevoegd”, zegt manager Xander Verhaal. “Vervolgens het vertrek van drie business controllers, het opvangen van hun werkzaamheden was een prestatie op zich. Tenslotte is in het najaar de afdeling Facilities erbij gekomen en is Office Support gesplitst in Facilities en Netwerkregie. De afdeling staat nu en kan uitgebouwd worden!”

Spot On: Sales - MKB (Midden en Kleinbedrijf)

11-11-2022

“Ons energieke en gezellige team kent een goede mix tussen jonge mensen en mensen die al jaren in het vak zitten. Hierdoor kunnen we ons als geen ander verplaatsen in de ondernemers van deze tijd en de snel veranderende markt”, zegt Mike Wesel, Manager MKB.

SPOT ON: Bezorgen Buitendienst

01-10-2022

Het team van Bezorgcoördinatoren maakt onderdeel uit van de afdeling Bezorgen. Binnen dit team zijn dertig Bezorgcoördinatoren toegewijd bezig met een gebied (bijv. Amsterdam): in deze regio is de coördinator de verantwoordelijke persoon voor alle afgiftepunten van folder- en weekendkranten van zijn gebied en daarmee de bezorgers die binnen dit gebied vallen.

Spot On: Transport

01-08-2022

Het team Transport is onderdeel van Transport & Netwerkregie en bestaat uit vier Coördinatoren Klein Vervoer en Depots (Agnetha de Jong, Franklin Kuipers, Jan Klomp en Etienne Verhoeven) en twee Managers Subcontracting (Edwin Klep en Matthijs Hellmann).

01 / 08