Folderkiezer groeit enorm

08 mrt 2022

Het Folderkiezer-pakket is enorm aan het groeien. We verspreiden naast ons reguliere pakket het Folderkiezer-pakket wekelijks bij bijna 90.000 consumenten. Dit is een stijging van 58% ten opzichte van een jaar geleden.

folderpakket Cover positie 2018

Het Folderkiezer-pakket heeft een gevarieerd aanbod van supermarkten, drogisten, meubelwinkels tot bouwmarkten. Vanaf de start van het nieuwe jaar zijn er meerdere adverteerders toegevoegd aan het Folderkiezer-pakket: Nettorama, DA, Hema en Plus. Op Folderkiezer.nl kan de consument zelf een folderpakket samenstellen. Die ontvangt dus alléén de folders die geselecteerd zijn, zodat er geen folders worden bezorgd die niet gelezen worden. Wil je meer informatie over het adverteren in het Folderkiezer-pakket? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Bekijk onze recente berichten

Het laatste nieuws van InMijnBus

De landelijke uitrol van InMijnBus vindt gefaseerd plaats.

 

Hoe bereik je consumenten die echt op jouw reclameboodschap zitten te wachten 

Met #Folderkiezer!

Verassende feiten: waarom reclamefolders zo populair zijn

Folders onverminderd populair! Uit recent onderzoek van Direct Research blijkt dat 82% van de consumenten die een folderpakket ontvangen, het pakket in de toekomst wil blijven ontvangen. 52% van de consumenten geeft aan het papieren Folderpakket te missen als deze niet meer worden verspreid.

 

01 / 03