Februari

De maand van de liefde

Laat je inspireren door de liefde!

Februari en liefde zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op Valentijnsdag wordt dat nog eens extra benadrukt. Je geliefde op deze dag verrassen hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Met een aantal van onze leuke ideeën en cadeaus maak je er een romantische dag van. Gegarandeerd!

Bekijk ook onze speciale ♥ valentijnsfolders ♥

Valentijnstips: de do's & don'ts

De do's & don'ts op je eerste date

Voor het eerst met iemand afspreken is vaak een spannend moment. Wat doe je wel en misschien nog wel belangrijker… wat doe je juist niet? Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij de do's en don'ts voor je op een rij gezet. Gewoon, voor een simpel duwtje in de rug. Lees verder

Voorkom deze Valentijnsdagfouten

Wat zijn de meest gemaakte fouten op Valentijnsdag? En nog belangrijker: hoe kun je ze voorkomen? Wij zetten de 5 meest gemaakte fouten voor je op een rij.
Lees verder

De leukste aanbiedingen

Romantische wellness: de top 5

Samen een dagje of een paar dagen ontspannen in een wellness. Erg leuk om met Valentijnsdag je geliefde te verrassen met een arrangement. Een sauna is niet alleen rustgevend maar ook erg goed voor je gezondheid. In een sauna stijgt je lichaamstemperatuur naar 39 graden. Hierdoor zweet je letterlijk afvalstoffen uit je openstaande poriën. Dit zorgt voor een mooiere en gladdere huid. Door de warmte versnelt ook je stofwisseling. Als je een keer in de week in de sauna te vinden bent val je dus ook af! Om te weten welke sauna het beste bij je past heeft de ANWB een top 5 selectie gemaakt voor Valentijnsdag.
Bekijk de sauna top 5

De mooiste valentijnsboeketten

Je weet het in je hart, zij is de ware.
Haar glimlach maakt jouw dag compleet. Zij is de muziek in je leven.
Dat ga je haar deze Valentijnsdag vertellen.
Zo’n moment moet perfect zijn.
Dus laat je het over aan de bloemisten van Fleurop.
Zij leggen in elk boeket, jouw gevoel.
Juist met Valentijn.
Verras haar met een prachtig Valentijnsboeket.
Bekijk hier de speciale Valentijnsboeketten van Fleurop

6 tips om je relatie uit de sleur te trekken

6 tips om je relatie uit de sleur te trekken

Versterk je liefde en haal met deze 6 tips je relatie uit de sleur. Valentijnsdag is het ultieme moment om alles uit de kast te halen en er weer helemaal voor te gaan. Weg met de sleur die jouw relatie al een tijdje teistert. Zet deuren en ramen wagenwijd open en laat het bloed weer sneller stromen en je hart spontaan een slag overslaan.
Lees verder

Cadeautips voor deze 4 type vrouwen

Cadeautips voor deze 4 type vrouwen

Een schot in de roos met Valentijnsdag: bij elk type past een cadeau.
Op 14 februari is het Valentijnsdag, de dag van de liefde. Een dag vol verrassingen waarvoor je ook een cadeautje koopt. Weet je niet waarmee je haar kunt verrassen of blij laat stralen? Kom erachter wat voor type jouw partner is dan weet je meteen met wat voor valentijnscadeau jij een schot in de roos schiet.
Hoe vurig rood, helderblauw, stralend geel of zachtgroen kleurt jouw valentijn?
Lees verder

Cadeautips voor deze 4 type mannen

Cadeautips voor deze 4 type mannen

Mannen zijn anders dan vrouwen, dat weten we allemaal. Maar wat geef je hem op de dag van de liefde? Je wilt hem graag verrassen, maar hoe? Kom erachter wat voor type jouw partner is dan weet je meteen met wat voor valentijnscadeau jij een schot in de roos schiet. Hoe vurig rood, helderblauw, stralend geel of zachtgroen kleurt jouw valentijn?
Lees verder

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.