Klantenservice

Hier vind je de meest gestelde vragen over Spotta. Staat je vraag er niet tussen? Stel hem dan via het contactformulier.

Algemeen

Gebruik de bovenste zoekbalk om te zoeken naar folders, winkels, producen of merken, zowel landelijk als bij jou in de buurt. Zo vind je altijd de aanbiedingen die bij jou passen.

Gebruik de bovenste zoekbalk om te zoeken naar folders, winkels, producen of merken, zowel landelijk als bij jou in de buurt. Zo vind je altijd de aanbiedingen die bij jou passen.

Boven een geopende folder staat een zoekbalk. Gebruik de icoontjes in de zoekbalk om folders te delen via Facebook, Google +, Pinterest, Twitter of e- mail. Handig en makkelijk!

Voor informatie over aanbiedingen en producten kun je terecht bij de afzender van de folder; de winkel of site waar het product of de aanbieding te koop is. Open je een folder, dan vind je naast de eerste en laatste pagina een blokje met winkelinformatie. Of ga naar het winkeloverzicht. Spotta verkoopt zelf geen producten.

Open je een folder, dan vind je naast de eerste en laatste pagina een blokje met winkelinformatie. Klik op het websiteadres van de winkel om te zien of deze ook een webwinkel heeft, waar je direct online je producten kunt bestellen. Spotta verkoopt zelf geen producten.

Spotta.nl wil het meest complete en nieuwste folderaanbod tonen. Als een winkel geen actuele folder heeft, wordt deze uiteraard niet getoond. Als je de folder van een bepaalde winkel mist, laat dit dan weten via onze klantenservice.

Spotta.nl presenteert de reclamefolders van alle populaire winkels. Als een winkel geen actuele folder heeft, kan het zijn dat deze winkel niet wordt getoond. Als je een bepaalde winkel mist, laat dit dan weten via onze consumentenservice.

Het kan dat winkels verschillende versies hebben van een folder. Bijvoorbeeld met verschillende aanbiedingen per filiaal. Als je je postcode invoert in de zoekbalk, dan krijg je folder voor jouw buurt.

Jazeker! We willen je graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Laat ons je vraag of klacht weten via het contactformulier van onze klantenservice.

Wat vervelend dat je de folders niet hebt ontvangen. Zondag, maandag en dinsdag zijn onze vaste bezorgdagen. Indien het folderpakket op woensdag nog niet is bezorgd, ontvangen wij daarvan graag een melding via ons contactformulier. Aan de hand van je postcode en huisnummer kunnen wij de melding oppakken. Wist je dat je alle folders ook kunt bekijken op Spotta.nl? Elke zondag staan de nieuwe folders online.

Zondag, maandag en dinsdag zijn onze vaste bezorgdagen. Indien het folderpakket op woensdag nog niet zijn bezorgd, ontvangen wij daarvan graag een melding via ons contactformulier. Aan de hand van jouw postcode en huisnummer kunnen wij de melding oppakken. Wist je dat je alle folders ook kan bekijken op Spotta.nl? Elke zondag staan de nieuwe folders online.

Elke zondag staan de nieuwe folders online op Spotta.nl en in de Spotta app.

Zou je contact willen opnemen met de winkel die het product aanbiedt? Spotta is de bezorger van het folderpakket, maar verkoopt geen producten. Spotta kan daarom geen uitspraken doen over de folderinhoud.

Fijn dat je dit aan ons doorgeeft. Zou je in dit geval willen bellen met onze klantenservice zodat wij de precieze locatie van de folders te weten komen? Je kunt ons bereiken op 0900-8774636. Alvast bedankt voor je hulp!

Mijn favorieten

Nee hoor, dat hoeft niet. Maar het is wel handig. Zo weet je zeker dat jouw geselecteerde folders en je postcodegebied altijd bewaard blijven en op elke computer terug te vinden zijn. Een profiel aanmaken is zo gebeurd. Klik op Profiel aanmaken.

Als je een profiel aanmaakt op Spotta.nl kun je je aanmelden voor de wekelijkse e-mail. Je ontvangt je persoonlijke folderselectie dan voortaan direct in je mailbox. Inschrijven is zo gebeurd: klik op Profiel aanmaken.

Ga naar Mijn favorieten en log in met je e-mailadres en wachtwoord. Klik op Profiel Wijzigen. Vervolgens kun je je afmelden. Natuurlijk kun je je ook afmelden door onderaan de e-mail nieuwsbrief op ‘Afmelden’ te klikken.

Log in met je e-mailadres en wachtwoord door rechtsboven op Log in te klikken of klik op deze link. Klik op Profiel Wijzigen en wijzig je gegevens.

Klik op de link ‘wachtwoord vergeten’ en vul vervolgens je emailadres in. Je ontvangt dan per email een nieuw wachtwoord.

In dat geval moet je een nieuw profiel aanmaken. Klik in Mijn favorieten op Profiel aanmaken.

Zakelijk

Er zijn meerdere mogelijkheden: we denken graag met je mee! Neem direct contact met ons op via het contactformulier op onze zakelijk.spotta.nl.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.