Het folderpakket wordt slimmer en duurzamer met InMijnBus 

12 juni 2023catch2.JPG

Thomas Hopman vertelt vakgenoten tijdens het jaarlijkse Catch the Shopper congres over InMijnBus.

Het medium huis-aan-huis is veranderd. Onder invloed van duurzaamheid is huis-aan-huis sterk veranderd in de afgelopen jaren. Het begrip huis-aan-huis bestaat eigenlijk niet meer. Dit komt door veranderende regelgeving zoals de introductie van de ja-sticker. ​Nu ontvangt 4 op de 10 huishoudens in Nederland geen reclamefolders. Dankzij slimme op data gebaseerde verspreidoplossingen bezorgen we nu brievenbusreclame op maat. Adverteerders kunnen daardoor effectiever hun doelgroep bereiken en consumenten ontvangen alleen relevante en gewenste brievenbusreclame. ​Door het verminderen van ongelezen brievenbusreclame dragen we bij aan de duurzaamheidsambities van lokale overheid, adverteerders en consumenten. ​

Er kwamen goede vragen uit de zaal. Zo bouwen we samen verder aan de nieuwe propositie. 

Bekijk ook eens onze andere berichten

Het laatste nieuws van InMijnBus

De landelijke uitrol van InMijnBus vindt gefaseerd plaats.

 

Verassende feiten: waarom reclamefolders zo populair zijn

Folders onverminderd populair! Uit recent onderzoek van Direct Research blijkt dat 82% van de consumenten die een folderpakket ontvangen, het pakket in de toekomst wil blijven ontvangen. 52% van de consumenten geeft aan het papieren Folderpakket te missen als deze niet meer worden verspreid.

 

Hoe bereik je consumenten die echt op jouw reclameboodschap zitten te wachten 

Met #Folderkiezer!

Versterk jouw merkimperium en zie op korte termijn omzet stijgen met het Folderpakket!

In dit artikel lichten we aan de hand van een use case over een A-merk tandpasta toe hoe je jouw merkbekendheid en tegelijkertijd korte termijn omzet laat stijgen!

 

Elk jaar 12 keer naar de maan en terug, emissievrij!

Hoe pakken we bij Spotta de last mile aan, zodat deze niet alleen 100% emissievrij is maar ook zo efficiënt mogelijk verloopt?

 

Digitale of papieren folders: Wat is het meest duurzaam?

Is de papieren folder werkelijk vervangbaar door zijn digitale tegenhanger en zijn digitale communicatiekanalen echt zoveel duurzamer? 

 

Uitrol InMijnBus bij eerste gemeenten succesvol

Op 1 december jl. zijn 16 gemeenten overgegaan op InMijnBus. De eerste resultaten bevestigen de positieve bijdrage van het nieuwe bezorgmodel aan het slimmer en duurzamer maken van folderverspreiding.

 

Fisherman’s Friend zet huis-aan-huis sampling in

Om hun marktpenetratie verder te verhogen, heeft Fisherman’s Friend een grote retailcampagne van 1+1 gratis via de Albert Heijn gelanceerd. Als onderdeel van deze campagne hebben ze in week 45 huis-aan-huis sampling ingezet. 

 

01 / 08