Home > Supermarkt > Zon zon en nog eens zon

Zon zon en nog eens zon

SupermarktWarenhuis

Zon zon en nog eens zon

Zoek de zon op.

Maar heb jij dat nou ook? Dat je dan eindelijk lekker in de zon ligt te baden of lekker in de schaduw zit, rondkijkt en denk: had ik nou maar een strandbal meegenomen. Of wat een leuke zonnebril heeft die man op. Waar zou hij die vandaan hebben? Goed voorbereid een dagje naar het strand is wel wat waard. De strandtent zit dan wel om de hoek en de ijskar komt ook klingelend langs, maar het is toch ook wel handig als je zelf een voorraad eten en drinken bij je hebt. Om even bij het begin te beginnen. Lekker zitten of liggen is een must. Dus kies voor een goed strandbedje of matje en voor wie boven de veertig is, begint een strandstoel ook wel heel aanlokkelijk te worden. Een parasol mag niet ontbreken. Want ook in Nederland is het zo dat als de zon eenmaal schijnt, dan schijnt ie ook volop en schieten de temperaturen binnen no time omhoog richting de 25 – 30 graden. Lekker zonnen is fijn, maar er moet ook schaduw zijn. Behalve een parasol leent een windscherm zich ook prima voor een beetje schaduw.

Eenmaal gesetteld is het geen overbodige luxe om ook een koelbox mee te nemen. Die heb je in vele soorten en maten. Ook koeltassen zijn heel handig en vooral minder zwaar. Een koelbox die je in de auto of op de boot kunt aansluiten, is in feite een minikoelkast en koelt het beste. Daarnaast heb je dubbelwandige koelboxen, die ook prima functioneren in combinatie met koelelementen.

De dag voordat je de zon op zoekt is het een goed idee om de drank alvast koud te zetten. Blikjes en kleine flesjes lenen zich goed voor een koelbox of koeltas. Coole drankjes voor deze zomer zijn: capri sun voor de kids en een Six pack Radler Lemon voor zowel vader als moeder. Voordeel is dat ook de 0% alcohol variant heel lekker smaakt. Daarnaast ook ruimte vrij houden voor lekkere, niet smeltende hapjes, zoals een meloen, toastjes met eiersalade of komkommersalade, maar ook een droge worst leent zich uitstekend voor een zonovergoten dagje uit.

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.