Home > Elektronica > Zo relaxed heb je nog nooit voetbal gekeken

Zo relaxed heb je nog nooit voetbal gekeken

ElektronicaSupermarkt

Zo relaxed heb je nog nooit voetbal gekeken

Het is zover: het EK 2016 is begonnen en de eerste wedstrijden zijn al geweest!

Toch blijft het vreemd dat het Nederlandse elftal niet meespeelt. Dat is jammer, maar dat heeft ook zo z’n voordelen. Het wordt een relaxed EK. Ontspannen kijken naar wedstrijden zonder dat je koortsachtig loopt te berekenen tegen wie Nederland de volgende wedstrijd moet spelen en je je eigen afweging maakt of dat gunstig is of niet. Dit jaar zit je niet als een van die 16 miljoen coaches op de bank te kijken. Dit jaar ben je gewoon toeschouwer. Niets meer en niets minder. En geef toe, dat is best relaxed. Wil je toch een beetje spanning en sensatie toevoegen aan dit EK dan doe je mee aan de voetbalpool op je werk of waag je online een gokje. Niet te hoog inzetten, want anders heb je daar weer stress van.

Bottom line, voor ons Nederlanders wordt het een heel relaxed aangenaam kijkend EK. En hoe ontspannen dat wordt, dat bepaal je zelf. Natuurlijk, een biertje hoort erbij en die heb je in vele soorten en maten. Waarbij je wel even moet letten op het alcoholpercentage. Hou je het liever simpel dan volstaat het gunstig inslaan van het vertrouwde kratje. Helemaal fris bij de wedstrijd kan natuurlijk ook. Iets te knabbelen erbij en klaar.

Het scheelt een hoop dat je nu lekker relaxed thuis op de bank zit en niet en masse in het café Nederland hoeft toe te juichen. Dat biedt onverwacht ruimte in je budget. Nu je wekelijks geen rondjes hoeft te geven in de kroeg, kun je eindelijk eens denken over een nieuwe kofferset voor de vakantie of wat dacht je van een smart tv zodat je kunt switchen van de wedstrijd naar je voetbal app of multitaskend tegelijkertijd een film op Netflix volgt. Niets van dat alles. Zit jij gewoon lekker live de wedstrijd van dat moment te volgen, dan kun je jezelf en je omgeving een plezier doen met een draadloze koptelefoon voor de optimale wedstrijdbeleving. Jack van Gelder schreeuwend in je linker oor en in je rechteroor het meezingende publiek. Wordt het je toch allemaal teveel en kun je wel wat verkoeling gebruiken? Maak het jezelf dan gemakkelijk en schaf een ‘ven’ oftewel een ventilator aan.

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.