Home > Bouwmarkt > Wat geef je een man cadeau?

Wat geef je een man cadeau?

BouwmarktElektronicaVrije tijd

Wat geef je een man cadeau?

Het kan moeilijk zijn. Het vinden van een geschikt cadeau voor je man of vriend. Zeker als je het idee hebt dat ie alles al heeft. Maar onmogelijk is het niet.

Er zijn voor Sint en Kerst originele cadeaus te vinden, waarmee je hem ongetwijfeld verrast. Bedenk van tevoren waar hij van houdt. Vrijwel elke man wordt blij van gadgets.
Is hij iemand die graag klust, speur dan de folders van de bouwmarkten na op handige hebbedingen. Is hij veel buiten of is ie sportief. Ook op het gebied van mode en sportartikelen zijn er veel aantrekkelijke aanbiedingen.

Een origineel cadeau daar verras je hem het meest mee.

Een echte kok verdient een echte schort. Wat dacht je van een mooi leren schort? Dat staat niet alleen stoer, maar is ook nog eens praktisch. Zoek je een cadeau voor iemand die van muziek houdt. Verras hem dan met een echte ouderwetse platenspeler. Waarbij het helemaal een ultiem cadeau wordt als je daar ook die ene langspeelplaat bij geeft, met het liedje waarvan je weet dat hij het vroeger grijs draaide. Geen idee? Achterhaal dan zijn favoriete band of zanger.

Is hij sportief aangelegd of veel buiten? Dan is een warme, sportieve sweater voor een betaalbare prijs een cadeau waar hij de hele winter plezier van heeft. Een bijpassende stoere wintermuts maakt dit modieuze cadeau helemaal af. Ook voor binnen op de bank, kan na een dag van werken de werkkleding uit en de comfortabel zittende joggingbroek aan.

Heb je een open haard of zitten jullie ook in de winter nog wel eens buiten met een vuurkorf met een knapperend vuurtje? Dan is het geen gek idee om een net vol haardhout cadeau te geven. Daarbij hoort eigenlijk een imponerende kettingzaag, zodat hij de volgende keer zijn eigen haardhoutblokken kan zagen. Iets wat mannen maar wat graag doen. Vind je de kettingzaag te prijzig als cadeau, kies dan voor een cadeaucard van je favoriete bouwmarkt, zodat hij zijn eigen gereedschap kan uitzoeken en aanschaffen.

Gadgets

Zie je zijn ogen regelmatig verlekkerd kijken bij het voorbij komen van elektronische gadgets dan kun je hem verrassen met een VR-bril speciaal voor de smartphone. Succes verzekerd. Virtual reality is de meest fascinerende ervaring van dit moment. De echt VR-brillen zijn vrij prijzig. Gelukkig kun je ook je smartphone als beeldscherm gebruiken en geef je hem niet alleen een heel bijzonder cadeau, maar ook en onvergetelijke ervaring.

Voor meer cadeautips kun je kijken in de folders met Electronica, Bouwmarkten en onze Modefolders.

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.