Home > Speelgoed > Voordelige schoencadeautjes

Voordelige schoencadeautjes

Speelgoed

Voordelige schoencadeautjes

Verlanglijstjes vol wensen en een wortel voor het paard.

Het is de meest magische tijd wanneer de Sint met zijn Pieten weer in het land is. Eén van de mooiste rituelen die bij dit mooie kinderfeest horen, is het zetten van de schoen. Een schoen met daarin een mooie tekening, een wortel of een appel voor het paard. Voor het slapen gaan, wordt uit volle borst sinterklaasliedjes gezongen en schaterlachend klinkt steevast aan het eind het ondeugende lied: ‘Piet ging uit fietsen’.

Elke schoen wordt door Piet gevuld met cadeautjes voor de kleintjes. Het is een mooie aanloop naar het heerlijk avondje op 5 december. Waarbij al die betaalbare kleinigheidjes bijdragen aan de kinderdroom van de zak van Sinterklaas vol cadeautjes. Voor de pieten is het een ware speurtocht om de meest voordelige schoencadeautjes te vinden. Een rondgang langs de speelgoedwinkels en supermarkten levert een schat aan cadeau ideeën op.

Cadeautips

Voor de allerkleinsten zijn de kiekeboe dieren, de 112 reddingsautoset of de traditionele houten puzzel een aanrader. Kinderen met een rijke fantasie maakt Sinterklaas blij met een 3D viewer, terwijl voor kleine meisjes de Little Pet Shop Tas een schot in de roos is. Als Sinterklaas niet teveel geld wil uitgeven, maar toch graag groots uitpakt dan is de houten treinset misschien iets? En voor de kleine muzikant in de dop moet Piet er snel bij zijn voor een tamboerijn of een echte mondharmonica. Ieder jaar opnieuw scoort het magisch tekenbord hoge ogen als schoencadeautje. En wat dacht je van een echte walkietalkieset van de politie of de brandweer?

Voor jongens die er graag op los timmeren is een gereedschapsriem helemaal het einde. Eindelijk kan er worden meegeholpen met het klussen. Terwijl meisjes juist weer heel blij zijn met een heerlijk geurende Frozen geschenkset waar ook nog eens een tiara in zit. Voor de knutselaars is er ook genoeg moois om op het wensenlijstje te zetten. Met Disney magisch zand maak je de mooiste roze zandkastelen en voor de tekenaars is er het Magisch krasblok. Waar ieder kind uren mee kan spelen zijn keukenspulletjes zoals een keukenmixer of een magnetron.

Dank je Sinterklaasje

Wil je de Sint op het goede spoor zetten dan is er zoveel leuk speelgoed, waarmee Piet elke schoen wel kan vullen. Maar Sinterklaas kan met zijn pieten natuurlijk niet overal tegelijk zijn. Zo blijft het altijd de vraag voor de kinderen die elke dag hun schoen zetten of er de volgende ochtend iets in zit. De verrassing is dan ook groot als blijkt dat de wortel is meegenomen. Op de schoen ligt een cadeau met pepernoten en wordt met veel ongeduld het cadeautje uitgepakt. Even later klinkt het blij: ‘dank je Sinterklaasje’.

De voordeligste schoencadeautjes vind je niet alleen bij de speelgoedwinkels, maar ook supermarkten en drogisterijen hebben leuke aanbiedingen.

> Meer cadeautips lees je in de blog over pakjesavond.

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.