Home > Sinterklaas > Voor elke leeftijd betaalbare schoencadeautjes!

Voor elke leeftijd betaalbare schoencadeautjes!

Sinterklaas

Voor elke leeftijd betaalbare schoencadeautjes!

Sinterklaas is weer in het land en we hebben nu al zin in pakjesavond. tot die tijd mag ieder kind zijn schoen zetten. Er zijn ongelooflijk veel leuke en vooral ook betaalbare schoencadeaus te vinden. Geen tijd om alle winkels af te struinen? Spotta heeft de best betaalbare schoencadeautjes voor de Sint uitgezocht.

Schoencadeautjes voor 0 tot 3 jaar
De allerkleinsten hebben nog weinig gevoeg bij het Sinterklaasfeest, maar ze vinden het wel leuk om het papier van het cadeautje af te scheuren. Lukt dat nog niet dan is er vaak wel een broertje of zusje in de buurt die wil helpen. Er zijn heel veel voordelige speeltjes voor de allerkleinsten. Een bad schildpad met een schild dat bestaat uit verschillende gekleurde bakjesof een heerlijke zachte knuffel van Disney. Je kunt kiezen uit Mickey Mouse, Iejoor of Stampertje het konijn. Ook is er een kijkboekje van Nijntje of een houten puzzel met de ark van Noach vol met dieren. Voor de actieve dreumesen zijn er grappige pinguïns en krokodillen, die door de kamer rollen waar ze vervolgens zelf achteraan kunnen lopen.

Schoencadeautjes voor 3 tot 6 jaar
Vanaf een jaar of drie begint het Sinterklaasfeest echt betekenis te krijgen. Zingen bij de intocht van Sinterklaas, de schoen zetten inclusief een grote wortel voor het paard en Sint en Piet die op bezoek komen met een zak vol cadeautjes. Voor de Picasso’s onder de kleuters is er het magische tekenbord van Woezel en Pip. De dierenliefhebbers zijn blij met een Hatchimals verstopt in een ei. Voor de actieve jongens is er een gereedschapskist met houten gereedschap of een houten raket die je uit elkaar kunt halen en weer in elkaar kunt zetten. Voor meisjes die dol op poppen zijn, is er Evi die van honden en katten houdt of een mooie kinder make-up set waarmee ze zich mooi kunnen maken.

Schoencadeautjes voor 6 tot 10 jaar
Zodra de Sint in het land is, pakken de kinderen de folders of de speelgoedcatalogus en wordt er driftig geknipt en geplakt. Op de eerste avond dat de schoen gezet mag worden, zit er voor Piet een verlanglijstje vol plaatjes van cadeaus in de schoen. Sportieve kinderen die graag samen een spel spelen vinden het tafel airhockey vast geweldig. Een cadeau dat maar net in de schoen past. Grappige cadeautjes zijn er ook. Het scheetkussen zorgt voor dikke pret en met de geheimschrift pen kunnen geheime briefjes worden geschreven. Ook is een set stabilo viltstiften een cadeau waar elk kind direct mee gaat tekenen. De knutselaars maakt Sint blij met een Disney Frozen die je zelf kunt beschilderen. Voor de leergierige kinderen is er het klok leren kijken spel of het science spel. Verder worden meisjes blij van een sleutelhanger met Ty Beanie Boo en blijft een stoere brandweer- of politie-auto populair bij de jongens.

Schoencadeautjes voor 10 jaar en ouder
Schoen zetten vinden kinderen vanaf 10 jaar nog steeds heel leuk. Ze kunnen de sinterklaasliedjes wel dromen en op het zelfgeschreven verlanglijstje staat precies wat ze willen. De kunst voor Sint en Piet is om voor deze kinderen betaalbare cadeautjes te vinden waar ze ook echt blij mee zijn. Voor jongens is dat bijvoorbeeld een X-shot micro blaster met zes darts waarmee ze wel twaalf meter ver kunnen schieten of een voetbaltrainer met een bal aan een elastiek waarmee ze flink kunnen oefenen.  Meisjes maak je blij met een geurtje in de vorm van een gouden of zilveren microfoon van the Voice. Zij houden ervan om zich mooi te maken en worden ook blij van een setje oorbellen, een lippenstift van chocola of een  gezichtsmasker. Bijzondere schoencadeaus zijn er ook. Zoals bijvoorbeeld de Kazoo muziekgame of een model racewagen van Max Verstappen

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.