Home > Mode > Volop scoren in de opruiming

Volop scoren in de opruiming

ModeWarenhuisWonen

Volop scoren in de opruiming

Het is overal opruiming. Heerlijk goedkoop kleding shoppen, je voorraad aanvullen of eindelijk die ene gadget die al heel lang op je wishlist stond.

Praktisch alles koop je nu voor ‘weinig’. Kan je voor de lange lome zomeravonden nog een paar mooie zomershirts gebruiken? Een nieuwe korte broek of een luchtige zomerjurk zijn geen overbodige luxe. Voor de afwisseling nog een bikini of zwemshort scoren, zodat je in de vakantie altijd droge zwemkleding voor het grijpen hebt en geen nat setje van de dag ervoor hoeft aan te trekken.

Voor kinderen is het niet alleen leuk, maar ook erg handig om genoeg zomeroutfits te hebben. Er wordt nogal eens iets vies of nat. Voor meisjes kun je kiezen uit de meest vrolijke strandjurkjes, maar ook voor jongens vind je makkelijk zittende shirts in heel veel varianten. In combinatie met zo’n katoenen korte broek, ideaal. Kindersandalen, maar ook waterschoenen, gympen en laarzen zijn zonder uitzondering in de uitverkoop. Vergeet niet om naast slippers ook een paar mooie open schoenen mee te nemen voor op de vakantie. Met een beetje geluk tik je nu ook nog een paar extra schoenen voor jezelf op de kop. Die komen goed van pas als je ’s avonds samen gezellig over de boulevard wandelt en kiest voor een mooi terras met prachtig uitzicht.

Ben je qua kleding goed voorzien en klaar voor de vakantie dan is het tijd om eindelijk die ergernissen thuis ook eens aan te pakken. De stofzuiger waarvan de slang al tijden stuk is, die koekenpan waar steeds je gebakken ei aan blijft kleven; of wat te denken van de dekbedovertrekken, die al tijden toe zijn aan vervanging. Er blijft altijd iets te wensen over. Maar als je slim bent dan grijp je de opruiming aan om nu niet één, maar meer praktisch ongemak voor een zacht prijsje te verhelpen, zodat je na de vakantie tevreden en met een opgeruimd humeur weer aan de slag gaat.

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.