Home > Uit de folder > Verrassende tuinmeubeltrends

Verrassende tuinmeubeltrends

Uit de folderVrije tijd

Verrassende tuinmeubeltrends

We zijn steeds meer  buiten en zitten dan het liefst relaxt in de tuin. Dat is ook goed te zien aan de tuinmeubeltrends van deze zomer. De aanbiedingen van zowel tuincentra als bouwmarkten geven een ruime keuze aan voordelige tuinmeubelen. De vele loungesets nodigen uit om heerlijk te ontspannen in je tuin. Lekker buiten eten of met terrasheaters en kaarsen aan eindeloos genieten van lange zomeravonden. Met deze tuinmeubeltrends kun je je verheugen op het goede buiten leven.


Hippe hangstoel

De hit van deze zomer is de hangstoel. Je kunt er in ‘duiken’ en je lekker heen en weer laten wiegen. De stoel geeft je een gewichtloos gevoel en daar raak je heerlijk ontspannen van. De hangstoel zet je op jouw favoriete plek in de tuin of je hangt hem aan een boom. Heb je geen tuin en wil je toch zo’n hippe hangstoel, dan kun je deze ook binnen aan het plafond ophangen. De hangstoel is er in allerlei soorten en maten. Je hebt de klassieke rieten hangstoel, er zijn ronde hangstoelen en er bestaat zelfs een tweepersoons hangstoel.


Er warmpjes bijzitten

Tegenwoordig zijn er allerlei tuingadgets die het leven buiten zo aangenaam mogelijk maken. Omdat het niet altijd mooi weer is, biedt terrasverwarming uitkomst. Je ziet steeds meer terrasheaters die je aan de muur kunt bevestigen, of in de overkapping van je balkon of veranda kunt monteren. Zo zit je er niet alleen droog, maar ook lekker warmpjes bij. Wil je geen terrasverwarming, maar het ’s avonds niet koud krijgen dan is een goedkoop alternatief een vuurschaal waar je openhaardhout in kunt opstoken.


Buiten koken

De zomer is bij uitstek de tijd van gezellig barbecueën en het liefst koken we veel vaker en gevarieerder buiten. Dat lukt prima met de voordelige gasbarbecues, die regelmatig in de aanbieding zijn. Heb je geen ruimte voor een buitenkeuken, maar wil je wel buiten kunnen kokkerellen dan is dat met een balkonbarbecue geen probleem. Ook op een elektrische grillplaat kun je buiten heerlijk hamburgers bakken of verse groente roosteren.


Buiten tafelen
Wie wil buiten tafelen maakt het extra sfeervol door de tafel feestelijk te dekken. Kies voor water met een smaakje en zet vers geplukte bloemen in een vaas op tafel. Met trendy schaaltjes decoreer je de tafel waarbij ook de glazen niet mogen ontbreken. Zo’n mooi gedekte tafel is een feest voor het oog en nodigt uit om nog lang na te tafelen.


Binnen = buiten
Met de loungesets veranderde de tuin al een beetje in een fleurige woonkamer, maar met de uitvinding van steeds meer weerbestendige materialen, zie je complete zithoeken voor in de tuin, die ook in je woonkamer niet zouden misstaan. Je maakt het extra huiselijk buiten door een aantal kleurige glazen met kaarsen op tafel te zetten en paar vrolijke kussens voor op de loungebank.

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.