Home > Elektronica > Verrassend goed klinkende zomerhits

Verrassend goed klinkende zomerhits

Elektronica

Verrassend goed klinkende zomerhits

Muziek brengt je in zomerse vakantiesferen.

Met de zomerhits die er ook dit jaar zijn, houd je het vakantiegevoel na afloop nog even vast. Vooral als er zo’n heerlijk opzwepend mediterraans tintje aan zit. Muziek draagt enorm bij aan het ultieme vakantiegevoel. Met de zomerhit ‘Bailar’ van Deorro en Elvis Crespo krijg je meteen de neiging om je heupen los te schudden. Een andere veelgehoorde hit deze zomer is ongetwijfeld ‘Can’t stop this feeling’ van Justin Timberlake, waarbij het zinnetje ‘I got this feeling in my body’ als een kapotte grammofoonplaat in je hoofd blijft hangen. Met ‘Duele el corazon’ van Enrique Iglesias waan je je meteen aan de Spaanse costa. Wat een heerlijk nummer.

Muziek werkt sfeerverhogend en er is niets relaxter dan je ogen te sluiten en te luisteren naar muziek. De zomerhits klinken verrassend goed uit de kleinste draadloze speakers. Speakers zijn er in alle mogelijke hippe vormen en kleuren. Er is enorm veel keus. Ideaal als je samen naar muziek wilt luisteren en ook kinderen zijn er dol op. Voor hun zijn er hele handzame, felgekleurde boxen, die heel betaalbaar zijn.

Thuis kun je met een soundbar meer uit je tv halen en mocht je echt nog even volledig in vakantiesferen willen raken, dan kun je kiezen voor een complete ‘home cinema’ waarbij je het gevoel hebt dat je zelf middenin op de dansvloer staat, het geluid komt vanuit alle hoeken ongeacht  waar je zit. Maar misschien wil je vooral muziek onderweg luisteren? De ouderwetse koptelefoon is weer helemaal terug. Simpelweg omdat je daar zonder bijgeluiden de muziek het beste hoort. Wil je niet met zo’n ding op je hoofd lopen, dan heb je ook speciale oortjes, waarmee je probleemloos de mooiste klanken tot je neemt. Muziek voert je mee op de golven van herinneringen en brengt je meteen in een relaxte vakantiesfeer.

Bekijk de elektronica folders.

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.