Home > Elektronica > Vaderdag: ‘even lekker chillen’

Vaderdag: ‘even lekker chillen’

ElektronicaVrije tijdWarenhuis

Vaderdag: ‘even lekker chillen’

Zondag is het Vaderdag.

Ontbijt op bed of samen eten aan een vrolijk gedekte tafel met een lekker gebakken eitje met spek en een glas verse jus d’orange. Een mooie knutsel van school of een dikke pakkerd op de wang. Zijn zondag kan niet meer stuk.

Maar een origineel cadeau voor vaderdag dat hoeft niet zo voor hem. Een paar sokken, stropdas of heggenschaar behoren inmiddels tot het verleden. Tegenwoordig weet ‘papa’ meestal wel wat hij voor Vaderdag wenst. Dankzij alle momenten dat hij het internet afgespeurd via zijn mobiel of tablet. Wat hem betreft mag het net als bij Moederdag een kleinigheidje zijn. Zolang het maar persoonlijk is.

Een lekker geurtje, een douchegel of beter nog een nieuwe stoere toilettas. Wil je het in een hele andere hoek zoeken qua cadeaus dan is er voor het buitenleven van alles te kiezen. Nieuwe barbecue gereedschap, zodat hij niet meer hoeft te hannesen met twee vorken; een luie stoel voor op het strand, de camping of aan het water als ie van vissen houdt. Of toch heel praktisch een paar sportieve wandelschoenen.

Als je het dit jaar samen met de kinderen iets grootser wilt uitpakken dan gaat het mannenhart sneller kloppen van elektronica. Origineel is een platenspeler waar je oude platen uit de jaren ’80 / ’90 op kunt draaien. Maar een compacte camera voor de zomervakantie is ook niet verkeerd. Uiteindelijk gaat het met Vaderdag om dat extra beetje aandacht en dat kan ook zitten in het gebaar. Een echte wielerfan maak je blij met een exclusief tourpakket. Heerlijk even op je gemak je voorbereiden op de Tour de France. En als je vraagt aan de vader van je kinderen, wat wil je voor Vaderdag is de kans groot dat hij zegt: ‘gewoon even lekker chillen.’

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.