Home > Elektronica > Top 5 leukste speelgoed van 2016

Top 5 leukste speelgoed van 2016

ElektronicaSpeelgoed

Top 5 leukste speelgoed van 2016

Wat is het leukste speelgoed van 2016?

Ieder jaar is het weer moeilijk kiezen. Je kind knipt en plakt er lustig op los en zie dan de Sint de beste speelgoedtips door te geven. Al bladerend door de folders hebben we een top 5 gemaakt van het leukste speelgoed van dit jaar. Er zit voor iedere leeftijdsgroep iets leuks bij. Ruim de berg speelgoed thuis maar op, want er is weer ongelooflijk veel leuk speelgoed waar je kind uren zoet mee is.

1. VR-bril
De hit van het jaar wordt ongetwijfeld de VR-bril. Stap in de wereld van virtual reality en bekijk films in 3D of beleef je favoriete game op de meest spectaculaire wijze. Er zijn brillen met een bijgeleverde controller of afstandsbediening. Voor de meeste brillen wordt de smartphone gebruikt als beeldscherm. Er zijn ook VR-brillen voor jonge kinderen waarbij zij zelf met een hendel verschillende 3D beelden tevoorschijn kunnen toveren. Voor wie een PlayStation heeft, kan met de PlayStation VR helemaal op gaan in zijn of haar favoriete game.

2. Zoomer Zuppies
Als er een Zoomer Zuppies in de zak van Sinterklaas zit of onder de kerstboom ligt, dan is dat waarschijnlijk een schot in de roos. De virtuele beestjes kunnen allerlei trucjes en reageren op je stem. Je kind kan interactieve games spelen met dit robotachtige dier, dat verkrijgbaar is in allerlei diersoorten. De meest aaibare zijn de poesachtige Zoomer Meowzies met prachtig gekleurde pluimstaarten. Zoomer Chimp voert op commando met levensechte bewegingen allerlei circustrucs uit. Hij maakt salto’s en kan op twee poten rechtop staan.

 3. Kiddi Superstar
Wie wil er nu geen beroemde zanger of zangeres zijn? Iedereen kan zingen. Dat ziet je kind via allerlei talentenshows op tv. Met de Kiddi Superstar raakt jouw oogappel thuis in één klap beroemd. Door de ‘muziek magie’ knop wordt de muziek harder en de stem van de oorspronkelijke zanger of zangeres gaat in volume omlaag, zodat de stem van je kind goed hoorbaar is via de microfoon. Ook zijn er allerlei effecten mogelijk om de stem bijvoorbeeld door de kamer te laten galmen. Ook kan je kind allerlei muziekspelletjes spelen op de Kiddi Superstar.

 4. Go Grippers racebaan
De Go Grippers racebaan is een waar spektakel voor de allerkleinsten die net kunnen lopen. Juist ook omdat ie bijna net zo groot als je kind is. De Go Grippers auto’s racen van boven in hoog tempo naar beneden via allerlei scherpe bochten. Onderweg worden de auto’s vastgepakt door een grote grijper en gelanceerd op een springkussen. Dit is prachtig spel waar je dreumes helemaal in opgaat. En vervelen doet het allerminst. Elke race is weer even spannend.

 5. Tafelvoetbalspel
Met een tafelvoetbalspel kun je samen een heerlijk potje voetbal spelen. Dit spel speel je met z’n tweeën. Zoals de naam al doet vermoeden, zet je dit spel op de tafel en heb je twee handvatten waaraan de voetbalspelers verbonden zijn. Zorg dat je de snelste en de meest handige wordt, zodat je de meeste punten scoort. Behalve tafelvoetbal is er ook een pooltafelspel en een air hockey tafelspel.

 

Voor meer cadeautips kun je kijken op onze inspiratiepagina of in de speelgoedfolders.

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.