Home > Tijd voor vernieuwing: met Pasen naar de woonboulevard

Tijd voor vernieuwing: met Pasen naar de woonboulevard

Tijd voor vernieuwing: met Pasen naar de woonboulevard

Niet alleen vogels krijgen nesteldrang, ook wij mensen. Vooral met Pasen. Dan trekken we er massaal op uit naar de woonboulevards. Dat heeft zo zijn oorzaken en dat begint met het opruimen van het huis. Van oudsher gaat de bezem er in het voorjaar eens flink doorheen. Met het verwijderen van de stofnesten onder de bank, het spinrag aan het plafond en de vingerafdrukken op de deur, wordt er van hot naar haar geschoven met stoelen, tafels en banken.

 

Andere indeling

Van het een komt het ander. Kunnen we de bank niet hier neerzetten? Of hier? Als de bank dan op die plek komt, dan kunnen we de tafel beter naar achteren schuiven. Door het verplaatsen van het meubilair, krijgt de woonkamer een hele andere indeling en wordt er ook ineens kritisch gekeken naar de spullen die we hebben. Die bank is wel erg versleten en dat kussen zit vol vlekken. Die krijg je er nooit meer uit. Dat kleine kastje was toen leuk, maar daar ben je nu helemaal op uitgekeken. Zo is er ineens van alles aan te merken op je spullen.

 

Wat een ergernis

Ook moet er nodig iets gedaan worden aan al dat rondslingerende speelgoed. En wat een ergernis al die snoeren van de vele oplaadbare apparaten, die nu kriskras door elkaar liggen. Het is de hoogste tijd om kleine en grote dingen waar je je al enige tijd aan stoort, op te ruimen of aan te pakken. Behalve dat het noodzakelijk is om iets dat aan vervanging toe is te vernieuwen, maakt het ook blij en gelukkig om je huis op te frissen. Of het nu de woonkamer is, een nieuwe slaapkamer voor één van je kinderen of een nieuw bed voor jezelf. Het geeft je een goed gevoel.

 

Flinke kortingen

Wie met Pasen zijn slag wil slaan op één van de vele woonboulevard, doet daar goed aan. Want de nieuwste collecties aan meubels, accessoires en opbergspullen worden tweede paasdag tegen flinke kortingen aangeboden. Daar krijg je pas een goed gevoel van. Mooie nieuwe spullen voor weinig geld. Laat je niet afschrikken door de waarschuwingen op de radio van ellenlange files, die zijn als je eenmaal op plaats van bestemming bent aangekomen zo opgelost. Het is juist heel gezellig om rond te wandelen en met een duidelijk doel voor ogen te gaan shoppen op een van de vele woonboulevards, die Nederland rijk is.

 

Deze woonboulevards zijn beslist een bezoekje waard zijn met Pasen:

Wooon Leiderdorp – 40.000 m2 woonplezier

Woonboulevard Groningen – Meer dan 60 woonwinkels dicht bij elkaar

Woonmall Villa Arena – Meest inspirerende woonmall van Nederland

Woonboulevard Utrecht – Alles op het gebied van wonen

Woonboulevard Heerlen – De grootste woonboulevard van Europa

Woonboulevard Breda XXL – Het grootste aanbod meubels, keukens, badkamers en elektronica

Woonmall Alexandrium – 55 woonwinkels onder één dak

 

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.