Home > Supermarkt > Supermarkt folders bij Spotta

Supermarkt folders bij Spotta

Supermarkt

Supermarkt folders bij Spotta

De Nederlandse supermarkten staan bekend om hun vele versproducten, variatie in de schappen en hoge mate van zelfbediening en gemak. Sommige supermarkten hebben zelfs een groot assortiment aan non-food producten met kleding, huishoudelijke producten en medicijnen. Hieronder staan een aantal bekende supermarkten waar Spotta iedere week de folders vol super aanbiedingen en scherpe prijzen van laat zien.

Spar
De Spar staat bekend als echte buurtsuper. Het is een gezellige, vriendelijke supermarkt in de buurt, waar je alles goed kunt vinden. De Spar biedt zowel A-merken als het eigen merk aan. De gemoedelijke sfeer en de goede service maken van de Spar een winkel waar je graag je boodschappen doet. Naast de winkels kun je bij Spar ook online boodschappen doen, die je voordelig thuis laat bezorgen. In de folder van de Spar zie je iedere week aanbiedingen van verse producten, zuivel, frisdranken en vlees. Meestal vind je de Spar in de kleinere plaatsen en buurten.

Bekijk de Spar folder

Lidl
De Lidl is een supermarkt die de hoogste kwaliteit aan producten voor de laagste prijs aanbiedt. Het is een supermarkt die geen bekende Nederlandse merken in de schappen heeft. Bij de Lidl is vooral de groente en fruit van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Naast verse producten heeft Lidl ook een uitgebreide keuze aan non-food en kun je online ‘web-only’ artikelen bestellen. In de folder van Lidl tref je iedere week nieuwe acties aan, die vaak gekoppeld zijn aan thema’s. Zo zijn er bijvoorbeeld de Italiaanse weken en de Griekse weken. Ook vind je in de Lidl folder aanbiedingen die maar een aantal dagen geldig zijn in plaats van de hele week.

Bekijk de Lidl folder

Albert Heijn
Albert Heijn is de grootste supermarktketen met een uitgebreid assortiment aan A-merken. Ook heeft de supermarkt een grote keuze aan AH-huismerken. Onder het motto ‘Het alledaagse betaalbaar en het bijzondere bereikbaar’ wil Albert Heijn een supermarkt zijn voor iedereen. Albert Heijn staat bekend om zijn aantrekkelijke spaaracties en de speciale actieweken, die je vindt in de folders. Meest bekend zijn de Hamsterweken. Opvallend is de enorme versafdeling van Albert Heijn. In de reclamefolder vind je wekelijks aanbiedingen van versproducten zoals groente, vlees en vis maar ook alledaagse producten zoals brood, frisdrank beleg en ga zo maar door. Ook heeft de supermarkt een grote variatie aan biologische producten. Kies je voor gemak dan laat je je boodschappen thuisbezorgen, via de Appie-app kun je boodschappenlijstjes maken en recepten kiezen.

Bekijk de Albert Heijn foler

Aldi
Supermarkt Aldi profileert zich al jaren als de goedkoopste en kwalitatief de beste supermarkt. Deze supermarkt heeft uitsluitend eigen merkartikelen, die niet onder doen voor bekende A-merken. Ook biedt Aldi veel biologische producten en heeft deze supermarkt een prima versafdeling. Aldi weet zich te onderscheiden met weekaanbiedingen in de folder, waar ook non-food producten in worden aangeprezen. Met regelmaat heeft Aldi artikelen in de aanbieding voor stuntprijzen. Op de folder staat meestal groot de datum op welk moment de actie van start gaat, want binnen de kortste keren zijn deze aanbiedingen uitverkocht vanwege de ongelooflijk lage prijzen.

Bekijk de Aldi Folder

Dirk
Een van de allereerste supermarkten in Nederland is Dirk. De supermarkt met de opvallende rode boodschappentas met daarop groot ‘Dirk’ bestaat al 75 jaar. Dirk is een supermarkt die er in geslaagd is om een goede mix van A-merken en eigen merken neer te zetten. Daarnaast is de vleesafdeling en de groente- en fruitafdeling bij de Dirk van uitstekende kwaliteit met een grote variatie. In de folder van Dirk vind je iedere week interessante acties met flinke kortingen. Ook kun je online boodschappen doen bij Dirk, die je vervolgens of thuis laat bezorgen of zelf afhaalt bij de winkel.

Bekijk de Dirk folder

Plus
De Plus Supermarkt weet haar klanten te binden met: meer aandacht, meer voordeel, meer vers en meer duurzaam. Allemaal belangrijke punten voor deze supermarkt waar het personeel je helpt met boodschappen doen. Goede service is heel belangrijk. Aantrekkelijke aanbiedingen vind je in de folder van Plus waar ook de Plus acties in vermeld staan. De verse producten van de Plus Supermarkt komen zoveel mogelijk uit de buurt. Verder heeft Plus een groot assortiment aan biologische producten en maakt zich hard voor duurzaam gevangen of gekweekte vis. Ook staat de Plus bekend om zijn vele wijnen. Er is nu ook en Plus Express Service waarmee je als klant de bestelde boodschappen binnen twee uur in huis hebt.

 Bekijk de Plus folder

Coop
Coop zit allang niet meer alleen in het buitenland. Ook in Nederland vind je in veel plaatsen een Coop. Deze supermarkt heeft wekelijks in de folder de beste acties en prijst haar grote hoeveelheid verse producten aan met ‘echt lekker en dagvers’. Coop staat voor een goede kwaliteit en een goede service. ‘Samen maak je ’t verschil’ is dan ook het motto waar zij voor staan. Bij Coop kun je vanuit huis online je boodschappen bestellen.

Bekijk de Coop folder

Vomar
Voordeel supermarkt Vomar zegt niet voor niets: ‘want beloofd, is beloofd’. Zij bieden elke dag de laagste prijs, de beste kwaliteit en de snelste service. In de folder van Vomar vind je veel verschillende producten voor een hele scherpe prijs. De supermarkt heeft een breed assortiment aan brood en ook de versafdeling met groente en fruit laat een flinke variatie zien. Verder weet Vomar zich te onderscheiden door een grote afdeling aan diervoeding. Bij de voordeel supermarkt krijg je op alle gebieden waar voor je geld.

Bekijk de Vomar folder 

Jumbo
Bij Jumbo kies je voor de laagste prijsgarantie. Dat is waarvoor je naar deze supermarkt gaat. Jumbo biedt alle mogelijke A-merken en heeft een uitgebreide versafdeling. Jumbo wordt keer op keer uitgeroepen tot beste supermarkt van het jaar. Het is dan ook prettig winkelen bij Jumbo en dat wordt gewaardeerd door de klanten. Via Jumbo.com kun je ook makkelijk je boodschappen bestellen. Ook heeft de supermarkt Jumbo Pick up points waar je jouw boodschappen kunt ophalen. Jumbo wil per se de goedkoopste zijn en heeft daarom veel producten het hele jaar door in de aanbieding. In de folder stunt de supermarkt met ‘Jumbodeals’ en kom je euro’s voordeliger uit. Ook heeft Jumbo een eigen magazine met de naam ‘Hallo Jumbo’ dat vol staat met handige tips, recepten en aanbiedingen.

Bekijk de Jumbo folder 

EMTÉ
Bij EMTÉ is het pas lekker boodschappen doen. Bij deze supermarkt die voornamelijk in het zuiden en oosten van het land zit, profiteer je van de beste acties en de scherpste prijzen. EMTÉ biedt versproducten aan en heeft ook veel ambachtelijke producten. De supermarkt wordt geprezen als best gewaardeerde supermarkt in kaas. Naast de versproducten is EMTÉ ook sterk in haar service en goede kwaliteit. Het is heel overzichtelijk winkelen bij EMTÉ, die een ruime keuze aan producten biedt wat je ook terugziet in de folder.  

Bekijk de EMTÉ folder 

Deen Supermarkten
Voor al je dagelijkse boodschappen ga je naar Deen. Deze buurtsupermarkt is de vertrouwde supermarkt voor iedereen. Door de gezellige sfeer en het vriendelijke personeel is Deen een belangrijke ontmoetingsplek voor de buurt. Wekelijks verrast Deen in de folder haar klanten met circa 100 scherpe acties en lage prijzen. Doe je boodschappen bij Deen neem dan een bloemetje mee, want deze supermarkt is al jaren op rij de beste bloemen supermarkt van Nederland.

Bekijk de Deen folder 

Hoogvliet
Hoogvliet is bewezen de goedkoopste supermarkt met A-merken, huismerken en budgetmerken. Je begrijpt, bij Hoogvliet staat de prijs-kwaliteitverhouding hoog in het vaandel. In de folders van deze supermarkt vind je wekelijks aanbiedingen van bekende A-merken en veel verse producten uit de eigen bakkerij en slagerij. Wie geen tijd heeft om boodschappen te doen bij de Hoogvliet supermarkt kan deze online bestellen en de boodschappen vervolgens afhalen bij een ‘Klik & Klaar’ afhaalpunt. Naast goede kwaliteit voor een lage prijs staat Hoogvliet ook voor gemak en verantwoord eten. 

Bekijk de Hoogvliet folder 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.