Home > Speelgoed > Speelgoed, je kunt er nooit genoeg van hebben

Speelgoed, je kunt er nooit genoeg van hebben

Speelgoed

Speelgoed, je kunt er nooit genoeg van hebben

De speelgoedwinkels Bart Smit en Intertoys en ook Toys XL gaan samen verder onder de naam Intertoys.

Straks vind je onder één en dezelfde naam al het speelgoed. Zowel online als in de winkelstraat. Nu kun je nog even kijken en aanbiedingen vergelijken in de folders.

Het leuke van speelgoed is dat het lijkt alsof je er nooit genoeg van kunt hebben. Zeker voor de kinderen die na de zomer naar de middelbare school gaan, kunnen hun slag slaan. Een nieuwe rugzak voor de boeken of je laptop, schriften of kaftpapier. Want de schoolboeken die je krijgt, moeten er netjes uit blijven zien. Er is zoveel keuze, dat je kind daar wel even tijd voor nodig heeft om te beslissen wat nu bij hem of haar past. Snoezige poezen of valt de keuze toch op grappige emoticons? Etuis, agenda’s en schriften in bijpassende stijl of juist lekker verschillend? En vergeet niet die multomap, rekenmachine en stoere lunch box.
Nu het opruiming is vind je veel aantrekkelijke aanbiedingen. Bart Smit heeft bijvoorbeeld heel veel glijbanen. En wat dacht je van de spacescooter? Om vooruit te komen wip je naar voren en naar achteren en hup daar ga je. Schoenwieltjes zijn ook heel populair om sneller vooruit te komen. Net als de pennyboards (kleine skateboards) in allerlei felle kleuren. Tijdens de vakantie is het ook altijd fijn als er spelletjes meegaan en vergeet de waterpret niet. Nu de film Dora uit is gekomen, vind je allerlei leuke Dora gadgets in de speelgoedwinkel. Maar het leukste is toch wel het visje zelf, dat je in het zwembad kunt laten rond zwemmen. Je kind zwemt er in dezelfde beweging achteraan. Heeft je kleine waterratje al een zwemdiploma dan is het opduiken van vissen of duikdiamanten een hele leuke bezigheid in het zwembad. Ook in het bad in de tuin kunnen ze daar met of zonder snorkel uren zoet mee zijn.

En dan zijn er natuurlijk nog de momenten dat je aan het einde van dag lekker wilt relaxen. Het moment dat je kind rustig in de zandbak aan het spelen is of met zijn vrachtwagen door het gras rijdt, dan wel de barbiepop van frozen een nieuwe jurk aantrekt. Slaat de verveling toe dan heb je altijd nog het magische bellenblaas spel achter de hand. De opruiming is een ideaal moment om voor een geslaagde vakantie leuke hebbedingetjes voor je kind te kopen of het spaargeld te spenderen aan een wens die je kind al langer heeft.

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.