Home > Warenhuis > Schoolspullen: er mag niets ontbreken

Schoolspullen: er mag niets ontbreken

Warenhuis

Schoolspullen: er mag niets ontbreken

Kinderen die voor het eerst naar de middelbare school gaan vinden niets leuker dan schoolspullen kopen.

Maar ook basisschoolleerlingen kunnen hun ogen niet afhouden van al die mooie schriften, ringbanden, pennen, potloden, linialen en etuis.

In de winkels vind je ook nog steeds rijen agenda’s en ook al leven we meer en meer digitaal, een agenda is zeker voor kinderen op de middelbare school onmisbaar. Eén van de grootste problemen waar je als ouder mee geconfronteerd wordt, is dat je kind niet goed kan plannen. Dit heeft te maken met het feit dat de hersenen van je kind nog niet volgroeid zijn. Huiswerk maken, begint dan ook met plannen. Laat je kind de mooiste agenda uitzoeken die er is. Zeker als het voor het eerst naar de middelbare school gaat. Heeft jouw kind dyslexie. Er zijn speciale prikkelarme agenda’s te koop.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jouw kind al volledig digitaal is en vooral werkt met de speciale apps van school. Ook dan is het belangrijk om te helpen met het bewaken van het overzicht. Help je kind daarmee. Wat in basis al scheelt is wanneer alle beeldschermen regelmatig schoongemaakt worden. Anders zie je door de vele vingerafdrukken het huiswerk niet meer. Ook is het fijn als laptops, tablets en telefoons goed beschermd zijn met natuurlijk hippe beschermhoezen.

Voor basisschoolleerlingen draait het vooral om een ‘coole’ lunch box inclusief bijpassende drinkbeker. Verder willen ze graag gezien worden met een mooie rugzak met hun favoriete serie of filmheld en stoppen ze hun etui vol met stiften in alle soorten en maten. Voor wie op de fiets naar school gaat is het goed om ook die van tevoren even helemaal na te kijken.

Een goede schooltas in de vorm van een rugzak heeft elke scholier nodig. Maar wat er in zit is mogelijk nog belangrijker. Voor leerlingen van de middelbare school gaat het er vooral om dat de spullen bijpassend zijn. Voor de jongens moet het vooral stoer zijn, voor de meisjes kleurrijk of grappig. Ze zijn uren zoet in de winkel met het zoeken naar gelpennen, hervulbare potloden, gum, fineliners, mini markers en niet te vergeten balpennen en vulpennen. Alles moet kloppen. Er mag echt niets ontbreken. Liever teveel schoolspullen dan te weinig. Dat laatste geldt helaas niet voor het huiswerk dat er straks mee gemaakt wordt. Maar dat mag de pret van het uitzoeken van al die leuke schoolspullen niet drukken.

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.