Home > Mode > Oranje boven, oranje boven leve Koningsdag

Oranje boven, oranje boven leve Koningsdag

ModeUitgelichtVrije tijd

Oranje boven, oranje boven leve Koningsdag

Oranje boven, oranje boven! Leve de Koning en Koningin! Nederland is gezegend met een koningspaar en dat vieren we traditioneel in oranje op Koningsdag. Trek je Koningsdag outfit aan en geniet van gezelligheid, muziek, eten, drinken en misschien kun je nog wel wat geld verdienen.

De vlag kan bijna uit. Op 27 april vieren we Koningsdag. Volgende week kleuren de straten van Nederland weer oranje op deze nationale feestdag. Om goed voor de dag te komen is het slim om even voordelig te shoppen en je oranje outfit met rood-wit-blauwe accenten bij elkaar te winkelen. Oranje T-shirts zijn er in alle soorten en maten. Met grappige teksten, gouden kroontjes of grappige figuurtjes. Natuurlijk wil je ook iets in oranje op je hoofd. Een hoedje, een petje of een mooie oranje strikjes. Houd je niet van verkleden dan kun je met een hawaï slinger om je hals en rood-wit-blauwe vlaggetjes op je wangen ook heel goed voor de dag komen.

Wie aan Koningsdag denkt, denkt aan gezelligheid en lekker eten en drinken. De befaamde oranje tompoucen, de heerlijke geur van hamburgers en een koud glas bier. Het hoort allemaal bij Koningsdag. Of je nu thuis voor de buis blijft of lekker op pad gaat, sla van tevoren je slag met de koninklijke kortingen die je nu krijgt.

Elke stad, elke dorp heeft zijn festiviteiten. Kinderen kunnen hun lol op met springen op springkussens, het spelen van oud hollandse spelletjes met koek happen en blik gooien. En vaak, heel vaak zijn er optredens. Door kinderen zelf of door bekende en minder bekende muziekbandjes.

Wil je niet alleen geld uitgeven tijdens Koningsdag, maar ook geld verdienen? Ruim dan je zolder op, mest de speelgoed boxen en kastjes van de kinderen leeg en sta heel, heel vroeg op om een plekje op de vrijmarkt te bemachtigen. Heb je nog goed bruikbare spullen dan loont het de moeite om Koningsdag te beginnen met je spullen uitgestald op een kleedje. Het geld dat je verdient op de vrijmarkt kun je weer besteden aan nieuwe spullen of nieuw speelgoed voor je kinderen. Zo wordt Koningsdag ook voor je portemonnee een feestje.

 

Op zoek naar leuke T-shirts, kijk dan eens in deze folders:

Hema
Blokker
Kruidvat

Ter stal
Big Bazaar

  

Mis de befaamde oranje tompoucen niet. Hier zijn ze in de aanbieding:

Bakker Bart
Albert Heijn
Hoogvliet
Hema
Plus

Geld verdiend op de vrijmarkt tijdens Koningsdag? Shop dan voordelig bij:
Blokker
Intertoys
Trekpleister
Bristol
MediamarktFun

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.