Home > Elektronica > Olympisch veruit de beste

Olympisch veruit de beste

ElektronicaSupermarktWarenhuis

Olympisch veruit de beste

De Olympische Spelen zijn in volle gang en dat maakt dat er meer uurtjes dan anders voor de buis worden doorgebracht.

De belangrijke momenten van de Nederlandse sporters wil je niet missen. Zeker niet als ze voor Olympisch goud gaan. Met een smart-tv is het hele spektakel nog iets makkelijker te volgen. Het voordeel is dat je via je tv ook over het internet kunt surfen en op die manier via livestreaming verschillende wedstrijden al zappend tegelijkertijd kunt volgen. Zo heb je qua tv-toestel in Olympisch opzicht veruit het beste.

Wil je de Olympische Spelen meemaken alsof je er zelf bij bent, dan is er iets nieuws. Bepaalde sporten kun je tijdens deze Spelen met een VR-bril bekijken. Het hele fenomeen van virtual reality (360 graden kijken) staat nog in de kinderschoenen, maar biedt wel een hele nieuwe ervaring. Zeker met de Spelen in Rio, die iedereen wel live wil ervaren.

Met of zonder VR-bril zitten de meesten van ons vol spanning de prestaties van ‘onze’ Nederlandse sporters te volgen. Het Nederlandse team dat is afgereisd naar Rio de Janeiro is nog nooit zo groot geweest. Hierdoor is er meer sportaanbod, waardoor je langer blijft kijken dan je eigenlijk van plan was. Want als de ene nog bezig is, begint de volgende alweer. Genoeg inslaan aan versnaperingen is daarvoor belangrijk. Supermarkten spelen handig in op al die spannende momenten. Frisdranken, maar vooral ook chips en nootjes worden in extra grote verpakkingen of 2 voor de prijs van 1 of 2+1 gratis aangeboden. Met genoeg snacks kun je langer blijven zitten. Bovendien wordt het er een stuk gezelliger van!

Mocht je niet thuis kunnen kijken dan zet je gewoon op je werk de radio aan. En ook onderweg in de auto kan er geluisterd worden naar het verslag van de radiocommentatoren. Voor de echte sportfanaten is er ook nog de mogelijkheid van het tweede of zelfs derde scherm. Via je tablet of je smartphone kun je twee wedstrijden tegelijkertijd volgen. Zo hoef je helemaal niets te missen. Raar? Helemaal niet. Jongeren weten niet beter en schakelen al volleerde multitaskers moeiteloos tussen tv-scherm en tablet. Gaat dit je te ver? Dan kan je evengoed de samenvattingen op tv volgen. Die worden met enige regelmaat herhaald.

’s Nachts kijken is daarom niet nodig. Voor de vroege vogels kan vanaf 7 uur met een lekker ontbijtje naar de sportprestaties van de afgelopen nacht worden gekeken. Het kijken van de Olympische Spelen was nog nooit zo dynamisch en tegelijkertijd ook nog nooit zo relaxt. Want je kijkt waar en wanneer het jou het beste uitkomt op het tijdstip dat je het beste past. En met je lievelingshapjes en -drankjes binnen handbereik is dat genieten!

Bekijk de electronica folders.

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.