Home > Bouwmarkt > Inspiratie Vintage

Inspiratie Vintage

BouwmarktUitgelichtWonen

Inspiratie Vintage

Vintage is helemaal in.

Waar houd je van? Laat je inspireren tijdens de oktober woonmaand.
Er zijn nogal wat verschillende stijlen. Dat is niet alleen een kwestie van kiezen, het is ook een kwestie van smaak. Vintage is helemaal in. Kleuren als bloesem geel en lente groen als muurverf, fleuren je huis helemaal op. Maar ook van een nieuwe vloer of andere gordijnen, die gratis voor je worden opgehangen, word je helemaal blij.

Wil je het eenvoudig houden, maar wil je toch iets anders, koop dan een opvallend, antiek ogend kastje of gooi je versleten bank vol met een hoop verschillende kussens. Wil je echt iets heel anders dan kun je ook zoiets als een opvallende hutkoffer aanschaffen als blikvanger voor jouw woonkamer en die eventueel ook prima dienst doet als bijzettafel.

Heb je iets met vintage en val je op oude meubels uit de jaren zestig en zeventig, dan doe je er goed aan om oud met nieuw te combineren. Zet een paar retrostoelen rondje mooie strakke houten tafel en kies voor een moderne lamp erboven.

Heb je niet zoveel op met oud en val jij juist helemaal voor hip en modern kies er dan voor om de natuur in huis te halen. Niet letterlijk, of eigenlijk toch wel. Een  salontafel met een heel eigen draai of een mooie bijpassende buffetkast kan een totaal nieuwe ‘look & feel’ geven aan je woonkamer. Het helpt als je van tevoren eerst een plattegrond maakt en daarop invult hoe je de inrichting van de ruimte precies wilt aanpakken. Houd je van kleur, dan zit je goed, want eettafelstoelen in allemaal verschillende kleuren is helemaal van nu. Het leuke daarvan is, dat je het geheel naar eigen smaak kunt doen. Wanneer jouw huis een combinatie heeft van diverse stijlen, bedenk dan dat je met accessoires in één en dezelfde accentkleur een heel eind komt. Die ene kleur zorgt ervoor dat de op het oog zo verschillende stijlen, toch naar elkaar toetrekken. Omdat het nou net door die ene kleur toch allemaal bij elkaar lijkt te passen.

Bekijk alle actuele woonfolders.

Of ga naar de Inspiratiepagina voor meer Woontips en trends.

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.