Home > Tuin & Dier > In de vakantiestemming komen

In de vakantiestemming komen

Tuin & DierVakantieVrije tijd

In de vakantiestemming komen

Het mooie weer komt eraan, maar de vakantie lijkt nog ver weg. Pak de tuin aan om alvast in de stemming te komen en kies samen voor wat sfeermakers.

Verlichting in de tuin doet wonderen. Maar eerst dat gazon even kort maaien tot aan de randjes. Daar heb je allerlei handig tuingereedschap voor. Vergeet niet meteen de heg mee te nemen. Met die enorme kortingen heb je nu een mooi excuus om een uitgebreid bezoekje aan de bouwmarkt te brengen. De schutting is na een paar winters ook verweerd en moet weer in de beits. Nu aan de bak betekent een hele zomer met plezier in een mooie sfeervolle tuin zitten.
De extra’s om na een dag hard werken ook thuis in vakantiestemming te raken zit in de kleine dingen. ’s Avonds een paar kaarsjes op tafel. De wijn in de wijnkoeler en de muggen op afstand dankzij die handige insectenlamp.

Wil je er na al dat klussen een dagje op uit, dan is het op tijd vertrekken naar het strand, maar ook dichtbij huis heb je snel een plekje gevonden op één van de vele dagcampings waar je gratis en voor niks je tent kunt uitproberen. Dat brengt iedereen in vakantiestemming. Een mooie gelegenheid om te kijken of alles nog compleet is? Want zo ga je goed voorbereid en zonder stress op vakantie. Heb je genoeg stoelen? Zijn er matjes nodig voor op het strand? Een kleurig picknickkleed is ook handig voor onderweg. En een elektrische koelbox mag zeker niet ontbreken. Ideaal want je laadt ‘m onderweg op en bij aankomst heb je heerlijk gekoelde drankjes en hapjes. Eenmaal op het strand, de camping of aan het water kun je je goed vermaken met een tas vol spelletjes. Al lijkt die vakantie nog mijlenver weg, de stemming zit er op deze manier al goed in.

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.