Home > Speelgoed > Eindeloos buitenspelen

Eindeloos buitenspelen

Speelgoed

Eindeloos buitenspelen

Met het aanhoudende mooie weer kunnen kinderen eindeloos buiten spelen. En dat heeft alles te maken met het speelgoed waarmee ze zich buiten uitstekend vermaken.

Kinderen laten zich leiden door hun fantasie en door wat ze zien. Misschien schuilt er wel een kleine Dafne Schippers in die kleine rond rennende sprinter of is die andere kleine waaghals een nieuwe Epke Zonderland in de dop. Ongeacht of je kind straks tot grote hoogte de sportladder weet te beklimmen, het plezier is er niet minder om.

Het kan geen kwaad om een mini speeltuin voor de jongsten in je tuin te plaatsen. Het is goed voor de motoriek en samen met de buurkinderen kan er eindeloos geklauterd worden om vervolgens keer op keer weer van de glijbaan te naar beneden te gaan.

Met het warme weer kun je ook kiezen voor een zwembad in de tuin. Van die ronde zwembaden met drie opblaasbare ringen tot de grote zwembaden. Die zet je in tien minuten op met gebruik van een waterpomp waarmee je het zwembad in korte tijd tot de rand toe vult. En wie een beetje creatief is, zet de glijbaan in het zwembad. Gegarandeerd pret voor tien.

Buiten spelen is zo fijn. Samen met je kind of laat ze lekker hun eigen gang laten gaan. Zo lang het lekker weer is kunnen ze zich eindeloos vermaken. Na het eten is er dan nog even een moment om te dollen. Nieuwe energie die is opgedaan en die moet eruit. Heel hard achter elkaar aan rennen met waterballonnen of onvermoeibaar stoeien in het gras. Het lijkt of er geen einde aan komt. En dat is ook zo. Eenmaal in dromenland wordt er verder gedroomd over winnende doelpunten en onwaarschijnlijke salto’s op de trampoline.

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.