Home > Bouwmarkt > Dit mag je écht niet meer geven met Vaderdag

Dit mag je écht niet meer geven met Vaderdag

BouwmarktDrogistElektronicaModeSupermarktUit de folderVrije tijd

Dit mag je écht niet meer geven met Vaderdag

Voorkom geldverspilling op Vaderdag: Wat koop je niet en waar scoor je wel mee?

Vaders laten zich op Vaderdag graag verwennen met aandacht, knuffels en cadeaus. Maar wat ga je voor hem kopen? Het grootste probleem is ieder jaar dé vraag: wat voor origineel cadeau gaan we voor papa kopen? Of hij heeft het al, of het is te duur of hij heeft geen wensen. Voorkom geldverspilling en geef iets leuks. We geven je een paar tips over wat je beslist niet voor Vaderdag koopt en waar je juist wel mee scoort.  

  

Afgezaagde Vaderdagcadeaus

Als het om kledingaccessoires gaat dan staat er één cadeau met stip op nummer 1, dat je beslist niet met Vaderdag koopt. Dat zijn sokken. Koop geen grappige sokken, geen sportsokken en ook geen hippe sokken. Het is het meest afgezaagde Vaderdagcadeau dat er bestaat en waar je geen papa blij mee maakt. Op nummer 2 van suffe cadeaus staat de pet. Die vorige slingert ook nog ergens rond onderin de kast.

 

Blij maken

De grote vraag is waar kun je de papa’s dan wel blij mee maken als het om kleding of een accessoire gaat? Dat is bijvoorbeeld een sportarmband voor zijn mobiele telefoon. Een sport running belt is ook leuk. Houdt hij niet van sporten dan kan een stoere singlet (T-shirt zonder mouwen) of een paar teenslippers iets zijn waar je hem mee verrast. Verder zijn er ook verschillende sportieve attributen, die het altijd goed doen op Vaderdag.

 

Lekker ruiken

Geurtjes lijken misschien wat standaard als Vaderdagcadeau, maar eerlijk is eerlijk dat is wel iets dat vaders elke dag gebruiken. En zeg nou zelf, jij vind het toch ook heerlijk als hij lekker ruikt? Mocht je voor een geurtje kiezen, zorg dan voor een eau-de-toilette die de moeite waard is. Het grote voordeel is dat rond Vaderdag de mannengeurtjes massaal worden afgeprijsd. Dus misschien moet je er wel twee kopen in plaats van één. Dan maak je hem dubbel blij of je hebt voor een ander speciaal moment nog een cadeautje voor hem achter de hand.  

 

Betaalbare gadgets

Mannen zijn dol op gadgets. Een leuke betaalbare gadget is iets waarvan je zeker weet dat je hem er blij mee maakt. Achterhaalde gadgets kun je maar  beter achterwege laten. Zoals een vulkaanlamp, golf putter set, een sumoworstelpak of de alom bekende rubiks kubus. Wil je een leuke betaalbare gadget dan is een elektrische spaghettivork een grappig cadeau. Ook origineel voor Vaderdag zijn een VR-bril of een bierfles puzzelhouder. Bij die laatste moet hij echt even zijn best doen om zijn favoriete biertje te bemachtigen. Tegenwoordig heb je ook hele goedkope camera’s voor onder water. Iets minder origineel, maar daar houdt ook jou papa wel van.

 

Scoren met BBQ-accessoires

Nu we weer veel tijd doorbrengen in de tuin is het natuurlijk ook een goed idee om een Vaderdagcadeau voor buiten in de tuin te kopen. Laat dit jaar de heggenschaar of een mooie plant achterwege. Dat kent of heeft hij al. Wat wel goed scoort bij vaders zijn de BBQ-accessoires zoals een stoer BBQ-schort of een BBQ-tafel. Een ander origineel cadeau is een parasol voor zijn eigen plekje in de schaduw of een speciale hangmat voor zijn voeten. Ja, die bestaan echt! Vaders weten zo’n origineel cadeau echt te waarderen. Uiteindelijk wil elke papa wel verrast worden met Vaderdag.

 

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.