Home > Acties > De voordeligste boodschappen van deze week

De voordeligste boodschappen van deze week

ActiesSupermarktUit de folder

De voordeligste boodschappen van deze week

Als je deze maand wilt bezuinigen dan is het een goed idee om de folders bij Spotta even door te bladeren. Dit zijn de weken waarin je heel voordelig uit kunt zijn. Je portemonnee moet dan wel ruimte bieden om iets meer uit te geven, maar die investering betaalt zich de komende weken of zelfs maanden ruimschoots terug. Hier lees wat de beste deals zijn en welke producten jou voordeel opleveren.

Frisdrank en sappen
Deze weken zijn de frisdranken, sappen en drinkpakjes voor naar school massaal in de aanbieding. Heb je een grote kelder of kun je ruimte vrij maken in de garage of schuur? Dan is dit het moment om voor de komende twee maanden frisdranken zoals cola, fanta en spa in te slaan. Ook appelsientje, dubbelfris en flevosap zijn flink afgeprijsd of verkrijgbaar met flinke korting of 1+1 gratis.

Diepvriesproducten
Is de diepvries leeg? Zo niet dan is dit misschien het moment om de ingevroren producten op te eten om ruimte te maken voor de komende weekend boodschappen. Je slaat nu heel voordelig een nieuwe voorraad aan diepvriesproducten. Niet alleen diepvriesgroentes zoals tuinbonen of bloemkoolroosjes zijn nu voordelig. Ook de minder gezonde maaltijden zoals pizza’s, patat frites en saté. Vergeet niet de aanbiedingen van visfilets en ping-en-klaar maaltijden te bekijken. Mocht het nog in je vriezer passen.

Schoonmaakmiddelen en wasmiddelen
Het beste moment om voor het komend half jaar aan wasmiddel en schoonmaakmiddelen in te slaan is nu. Je kunt ongelooflijk voordelig je favoriete wasmiddel voor een spotprijs kopen. Ook schoonmaakmiddelen zoals Ajax en Glorix of Finish afwastabletten gaan voor de laagste prijs over de toonbank. Wanneer je nu de schoonmaakmiddelen inslaat waarmee je wekelijks je huis schoonmaakt dan kun je deze de komende maanden van het boodschappenlijstje halen.

Broodbeleg
Ook broodbeleg is iets wat je dagelijks gebruikt en waardoor je deze ook regelmatig in je boodschappenkar doet. Maar nu let je extra goed op en koop je super voordelig een paar extra potten pindakaas. Daarnaast zie je ook in de aanbieding smeerkaas of hartig beleg zoals achterham en grillworst. Alle soorten brood zoals ambachtelijk brood, maar ook kadetjes worden volop voor een zachte prijs aangeboden. Zo bespaar je de komende maanden aanzienlijk wat euro’s, omdat je deze producten extra voordelig in huis haalt.

Tussendoortjes en snoepgoed
Heel verleidelijk zijn de tussendoortjes en het snoepgoed die nu met mooie kortingen worden aangeboden. Vooral de tussendoortjes tikken qua prijs aan, omdat je deze dagelijks meeneemt naar je werk of meegeeft aan je kind naar school. Neem je altijd iets mee dan kun je nu heerlijk bezuinigen op een pak sultana of havermoutrepen. Met snoep is het een ander verhaal. Kun jij goed van drop en chocola afblijven dan doe je je voordeel ermee nu een paar extra zakken voor een klein prijsje in huis te halen. Maar lukt je dat minder goed dan kun je deze aanbiedingen beter overslaan.

Borrelhapjes en nootjes
Voor wie de komende maand in het weekend lekker thuis wil relaxen of juist iets te vieren heeft, kan ook de borrelhapjes en nootjes alvast inslaan. Dit zijn producten die heel lang goed blijven. Dus ben je dol op chips of verdwijnen er heel wat borrelnootjes in het weekend in de verschillende monden, dan kun je deze nu voor de helft van de prijs kopen. Leg de zakken borrelnootjes of chips niet voor het grijpen, maar berg ze ergens op waar je niet zomaar bij kunt, dan heb je er lange tijd plezier van. Naast de lang houdbare chips en notenmix, heb je ook nog verse borrelhapjes. De droge worst samen met de olijven kun je nu extra voordelig voor het weekend inslaan.

Dagelijkse boodschappen
Maar ook op je dagelijkse boodschappen kun je nu flink bezuinigen. Verse producten zoals blauwe bessen en frambozen, maar ook verse groente zijn vrijwel overal in de aanbieding. En verder zie je prijzige producten zoals koffiepads,  boerenkaas en runderstooflappen heel goedkoop aangeboden. Of 2 voor de prijs van 1. Daarom is het geen gek idee om deze week twee keer hetzelfde te eten. Door een avond extra veel te koken en een deel van de maaltijd in te vriezen of in de koelkast te bewaren, zodat je deze een dag of twee later kunt op te eten. Zo spaar je een complete maaltijd uit. 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.