Home > De tropen voor een prikkie

De tropen voor een prikkie

De tropen voor een prikkie

Heb je geen geld om een ticket naar de tropen te boeken?
Maak een tripje naar de Oosterburen. Nabij Brandenburg vind je namelijk een voormalige Zeppelin-hangar. Omgebouwd tot tropisch paradijs!
 

In de hal vind je 50.000 planten, wat er voor zorgt dat Tropical Islands naast een indoor strandparadijs ook nog het grootste indoor regenwoud ter wereld is. En over records gesproken: met 10.000 m² aan sauna-oppervlakte ook nog eens de grootste op het gebied van sauna’s. Je kids kunnen zich ook vermaken: op de 27 meter hoge waterglijbaantoren (meteen ook de grootste van Duitsland) heb je er geen kind aan. Als je op de toren staat kun je kiezen uit vier glijbanen.

Indoor strandplezier

Maar natuurlijk kom je voor het strandgevoel naar Tropical Islands. Dé plek om naar toe te gaan is dan Tropical Sea. Hier waan je je midden in de Carribean tussen de palmbomen en het helderwitte zand. Of in de Indonesische jungle, inclusief waterval en Balinese hutten in de Bali Lagoon. En dat zonder dat je wordt lastig gevallen door muggen of ander tropisch ongedierte dat je liever niet tegenkomt op vakantie.

365 dagen per jaar in de tropen

Je kunt Tropical Islands werkelijk elke minuut van het jaar bezoeken: ze zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag geopend. Ben je toe aan slaap, dan biedt dit strandwalhalla je ook mogelijkheden om te overnachten.

 

Kijk op Vakantiediscounter voor de beste Tropical Island deals.

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.