Home > Uit de folder > De meest gemaakte valentijnsfouten

De meest gemaakte valentijnsfouten

Uit de folderUitgelichtVrije tijd

De meest gemaakte valentijnsfouten

Wat zijn de meest gemaakte fouten op Valentijnsdag? En nog belangrijker: hoe kun je ze voorkomen? Wij zetten 5 meest gemaakte fouten voor je op een rij.
 

1. Te laat zijn om een cadeau te kopen

Als je dan te laat bent en de winkels zijn al dicht. Verzin dan iets leuks, kijk online of je nog een weekendje weg kunt boeken. Anders kun je altijd nog uit eten gaan.  Met een bos bloemen van het tankstation kun je echt niet aankomen. Die herken je namelijk meteen, op de voet gevolgd door ordinaire sieraden of een romantisch bedoeld knuffelbeest die je ooit eens op de kermis hebt gewonnen. Toch vinden de meeste mensen het erger om helemaal niets te krijgen dan een fout cadeau, dan heb je tenminste nog iets.

Als je zeker te weten op tijd wilt zijn kijk dan voor leuke aanbiedingen in onze valentijnscategorie.

 

2. Een rommelig huis

Over de huishoudtaken worden de meeste ruzies gemaakt binnen een relatie. Dat maakt Valentijnsdag zo ongeveer de ergste van het jaar om de boel te laten verslonzen. Wonen jullie niet samen en nodig je je Valentijn uit bij je thuis, dan is rommel een behoorlijke afknapper.

3. Iets zeggen wat je eigenlijk niet meent 

Het komt vaker voor dan je denkt, iemand die iets zegt om de ander te pleasen. Je partner kent je als geen ander. Kom niet met foute teksten aanzetten, maar zeg iets wat je echt meent. Met een kaart waarop een van internet gekopieerde tekst staat val je geheid door de mand! 

4. Vergeten te reserveren 

Veel stelletjes gaan op Valentijnsdag uit eten. Niets kan de sfeer zo verpesten als het verkleumd lopen door de straten opzoek naar een restaurant of café waar ze nog een “tafeltje voor twee” vrij hebben. Reserveer ruim van te voren en voorkom een diner voor twee in de frietzaak op de hoek. 

5. Te afwachtend zijn 

Deze is eigenlijk meer voor de vrouwen. Mannen kunnen echt geen gedachten lezen en hebben soms een zetje in de goede richting nodig. Soms mag je best specifiek zeggen wat je leuk vindt om te krijgen (en waar je het kunt kopen). Daar worden ze echt mee geholpen.

 
Wil je dit jaar verzekerd zijn van een leuk cadeau?
Bekijk dan alvast ons folderaanbod in de Valentijnsdag categorie en verras je geliefde dit jaar op een bijzondere manier!

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.