Home > De beste sportoutfits voor de Nationale Sportweek (en daarna)

De beste sportoutfits voor de Nationale Sportweek (en daarna)

De beste sportoutfits voor de Nationale Sportweek (en daarna)

Deze week is het de Nationale Sportweek. Een week vol sportactiviteiten bij jou in de buurt. Heel veel sportclubs, sportscholen en organisaties zetten hun deuren wagenwijd open om kennis te maken. Er zijn sportclinics, spannende toernooien en demonstraties. Ben je zelf sportief en heb je een vriend of vriendin die ook wil sporten neem die dan vooral mee. De voorpret van het nieuwe sportseizoen start met het aanschaffen van de beste sportoutfits.  

Populaire sporten
Of je nu gaat hardlopen, meedoet aan een bootcamp, houdt van fitnessen, leuk vindt om te tennissen of graag aan Yoga doet, voor elke sport heb je comfortabel zittende sportkleding nodig en goede sportschoenen. Populaire sporten zijn momenteel vooral de buitensporten. Mountainbiken door het bos of meedoen aan een bootcamp in het park zie je steeds meer mensen doen. Houd je van individuele sporten dan zijn hardlopen en tennissen sporten die je snel en makkelijk kunt oppakken. Voordeel is dat je dat zowel binnen als buiten kunt doen.

Bijzondere sporten
Bij sportclubs zie je het aantal leden toenemen, maar nog altijd zijn er teams die wel een paar extra teamgenoten kunnen gebruiken. Er wordt door alle leeftijden, op alle niveaus, onder meer gevoetbald, gehockeyd, gevolleybald en gekorfbald. Bijzondere sporten zijn er ook. Deze week zou je een kijkje kunnen gaan nemen bij curling, handboogschieten of Bikram Yoga.

Rondje hardlopen
De Nationale Sportweek heeft dit jaar als thema ‘Ik neem je mee’ waarbij het erom gaat dat enthousiaste sporters iemand meenemen naar hun sportclub of inactieve familie, vrienden of kennissen van de bank trekken om samen een rondje te gaan hardlopen.

Sportoutfit
Excuses zijn er natuurlijk genoeg. Als je zorgt dat je je sportoutfit voor elkaar hebt, staat eigenlijk je niets meer in de weg om de sportschoenen aan te trekken en in beweging te komen. Bij Spotta vind je de meest voordelige aanbiedingen in de folder. Van flink afgeprijsde sneakers van merken als Adidas en Nike tot sportbeha’s en extra lange T-shirts die vocht opnemen.

Verschillende sportschoenen
Voor de binnensporters zijn er shorts, T-shirts en ook heel veel verschillende sportschoenen, die geschikt zijn voor verschillende soorten sporten. In een goed gevulde sporttas hoort behalve sportkleding ook een fijne deodorant, een bidon voor een slok drinken tijdens het sporten en een handdoek voor als je na afloop gaat douchen.

Ademende sportkleding
Houd je van buiten sporten dan is het goed om een warme joggingbroek met een hoodie aan te schaffen. Ben je veel buiten aan het sporten, koop dan voordelig een trainingsbroek en een winddicht fleece jack. Je vindt de beste aanbiedingen in de folders van Spotta. Het is fijn om het tijdens het sporten niet alleen lekker warm te hebben, maar ook niet teveel te  transpireren door het dragen van ademende sportkleding.

Reflecterende sportaccessoires
Voor de echte fanatieke sporters is het goed om een setje reflecterende sportaccessoires aan te schaffen, zodat je ook goed zichtbaar bent als je ’s avonds nog even een rondje gaat hardlopen.

 

Kijk voor sportieve outfits in deze folders:

Perry Sport
Vomar
Bristol
Makro
Hema
Scapino
Kruidvat
ANWB

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.