Home > Acties > De aanbiedingen momenten op een rijtje: voordelig shoppen op het juiste moment

De aanbiedingen momenten op een rijtje: voordelig shoppen op het juiste moment

ActiesBouwmarktCashbackDrogistElektronicaModeSupermarktWarenhuisWonen

De aanbiedingen momenten op een rijtje: voordelig shoppen op het juiste moment

Je kunt onwijs veel geld besparen als je op het juiste moment je slag weet te slaan wanneer je gaat shoppen. Het draait allemaal om de juiste timing. Koop producten in een ander seizoen dan wanneer je ze nodig hebt. Want als je het juiste moment weet af te wachten dan ben je een stuk voordeliger uit.

Uitverkoop van de mode

Modewinkels beginnen eind mei, begin juni al met de eerste sale. De echte uitverkoop begint meestal in juli, maar je kunt het beste in de maand juni op koopjesjacht gaan. Als je te lang wacht zijn de leukste items in de meest gangbare maten al weg. Ook aan het eind van het jaar is er een kleding uitverkoop. Ga in de weken voor Kerst een dagje winkelen, dan kun je de mooiste kleding voor de meest voordelige prijs op de kop tikken. Het beste kun je tussen Kerst en Nieuwjaarsdag je slag slaan. Alle leuke artikelen zijn er nog, maar dan in de sale!

Wonen

Voor meubels kun je het beste op jacht gaan in juli en begin augustus of januari en begin februari. Maar er zijn genoeg woonwinkels die het hele jaar door aanbiedingen hebben of een speciale sale-hoek hebben ingericht. Vanaf oktober en maart zie je de nieuwe collecties verschijnen en zijn er tijdelijk minder aanbiedingen. Niet te vergeten, op tweede Paasdag hebben bijna alle woonboulevards speciale aanbiedingen. 


Tuinmeubelen

Tuincentra kunnen sales momenten hebben met wel 50 procent korting! De momenten zijn kort, maar echt de moeite waard. Juist als het zomerseizoen is afgelopen of de kerst voorbij is, dan zijn dat de momenten dat je tuinmeubelen en andere accessoires zoals bloembakken, tuinverlichting en tuingereedschap super voordelig kunt aanschaffen.


Schoolspullen

Schoolspullen zijn ieder jaar weer een hit. Zeker vlak voordat de scholen beginnen. Maar dat is nu juist niet het moment om schoolspullen aan te schaffen. Heb je nog schriften van het afgelopen schooljaar, wacht dan even tot september. Ook februari is een maand waarop je schoolspullen zoals kaftpapier, pennen, schriften, agenda’s en etuis voordelig kunt aanschaffen.


Verzorgingsproducten

Drogisterijen stunten met de regelmaat van de klok. Toch zijn er momenten waarop je heel voordelig verzorgingsproducten, make-up of een lekker geurtje kunt kopen. Na Moederdag, vlak na kerst, maar ook in de maand augustus en januari zijn er aantrekkelijke kortingen op shampoo, bodylotions, douchecrème en deodorant of scheerschuim. Make-up gaat voor de helft van de prijs over de toonbank, op het moment dat de nieuwe collectie in de schappen komt. De maand mei, augustus en februari zijn de maanden waarop je hele aantrekkelijke aanbiedingen voorbij ziet komen.


Boodschappen

Voor de aanbiedingen van je dagelijkse boodschappen kun je natuurlijk het beste Spotta in de gaten houden. Let daarbij goed op, want er zijn genoeg momenten waarop je geen cent te veel betaalt. Interessant zijn aanbiedingen als 2 voor de prijs van 1 of alles halve prijs. Vooral producten zoals wasmiddelen, kaas, vlees en frisdrank kunnen interessant zijn om extra in te slaan als de kortingen flink zijn. Verder is het goed om op de B-merken en eigen merken te letten en ter plekke prijzen te vergelijken. Op verse producten worden vaak aan het einde van de dag korting gegeven. Dus heb je zin in een fruit dag ga dan ’s avonds naar de winkel om aardbeien, sinaasappels, meloenen en ananassen in te slaan. 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.