Home > Supermarkt > Check op donderdag al de weekenddeals

Check op donderdag al de weekenddeals

Supermarkt

Check op donderdag al de weekenddeals

Check de weekenddeals voordat je dit weekend boodschappen gaat doen.

Dat kan al vanaf donderdag. Het is het handig, want zo spot je van tevoren de beste aanbiedingen, die vaak alleen in het weekend verkrijgbaar zijn. Je kunt op die manier een hoop geld besparen. De weekenddeals staan iedere week vanaf donderdag online. Je vindt er ongelooflijk aantrekkelijke aanbiedingen, die je eigenlijk niet mag missen. Wees er op tijd bij, want juist omdat deze speciale weekenddeals zo voordelig zijn, heb je grote kans dat je na het weekend misgrijpt, omdat OP = OP.

Ben jij op zaterdag ook altijd zo druk met opruimen, sporten of kinderen naar wedstrijden rijden en wil je behalve boodschappen doen ook nog even langs de bouwmarkt of de drogisterij? Plan je tijd dan slim in. ’s Ochtends vroeg of net na het middaguur, zo rond 14 uur is het altijd even rustig in de supermarkt. Soms is het zelfs beter om pas na half 7 de boodschappen voor het weekend in te slaan. Maar niet als je een aantal aantrekkelijke aanbiedingen in de weekenddeals gespot hebt. Dan moet je er gewoon als de kippen bij zijn. Supermarkten zijn over het algemeen tussen 8 en 10 uur nog een oase van rust. Ook in het weekend.

Heb je meer dingen op het programma staan, dan werkt het het beste als je in één streep doorrijdt. Dan heb je het hele rondje van supermarkt, bouwmarkt, drogisterij en ook nog even de speciale Franse bakker of stofzuigerzakken bij de Blokker gehad. En vergeet niet een bloemetje te halen voor jezelf, je vrouw of voor je vriendin waar je aan vanavond nog even langs wilt gaan. Het werkt het beste als je het hele lijstje in één keer afwerkt.

Lijstjes zijn sowieso heel fijn. Het voordeel van de weekenddeals is, dat je op donderdag al je beste aankopen in kaart hebt, zodat je weet waar je zaterdag als eerste naartoe gaat. Eenmaal de wekelijkse ronde gedaan en alle benodigdheden weer in huis, geeft dat een heerlijk gevoel. Zeker als je ook nog even alle kassabonnen naast elkaar legt en uitrekent wat je bespaard hebt. Iets wat je trouwens ook al van tevoren kunt doen als je de weekenddeals goed hebt bekeken. Tel met het opstellen van je boodschappenlijstje ook meteen de kortingen op.

Voor het komend weekend zijn er aantrekkelijke weekenddeals te spotten bij de supermarkten Lidl, Aldi en Albert Heijn. Bekijk deze en de meest aantrekkelijk weekenddeals op http://www.spotta.nl/

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.