Home > Speelgoed > Cadeautips voor pakjesavond

Cadeautips voor pakjesavond

Speelgoed

Cadeautips voor pakjesavond

Heerlijk avondje vol verrassende cadeautjes.

De magie van het Sinterklaasfeest komt ieder jaar bij groot en klein tot leven. Op 5 december is het telkens weer een grote verrassing welke cadeaus de pieten hebben ingepakt. Daar hebben zij dit jaar goed over nagedacht. Vele pieten speurden de folders af naar mooie aanbiedingen, want een voordelige pakjesavond is de Sint heel wat waard.

De pieten hebben dit jaar het vele speelgoed ingedeeld in drie soorten cadeaus waar iedereen blij van wordt:

1. Cadeaus waar je als ouder ook iets aan hebt

Dit zijn bijzondere cadeaus, want je kind is er blij mee en je hebt er zelf ook iets aan. Speciaal voor kinderen die te vroeg wakker zijn en nog geen klok kunnen kijken is er de slaaptrainer. De oogjes van Sam het schaap blijven dicht tot het tijd is om op te staan. Zo weet je kind precies wanneer het uit bed mag. Er is ook een Nijntje slaaptrainer, die op dezelfde manier werkt.
Opgeruimd staat netjes. Maar met deze opbergzitboxen ziet netjes er ook nog eens heel mooi uit en je hebt meteen een handige zit plek. Voor ouders met kinderen die het liefst op de tablet spelletjes doen of die graag naar muziek luisteren is er ook een heel mooi en nuttig cadeau: een hoofdtelefoon. Zo kan de een genieten van de rust en de ander luisteren naar zijn favoriete liedje of helemaal op gaan in een spannende game.

2. Hier zijn kinderen wel even zoet mee

Het is ook fijn als je kind speelgoed krijgt waar het wel even zoet mee is. De Meccano Rally auto is een auto waar je als vader samen met je zoon wel een tijd mee bezig bent om hem in elkaar te zetten. Je kunt er maar liefst 25 verschillende auto’s mee bouwen. Er is ook een racevariant met afstandsbediening.
Je eigen verhaal verzinnen en voor de hele familie inclusief alle kinderen uit de buurt een voorstelling geven. Dat kan met een echte poppenkast. Op het bord voorop de poppenkast kun je schrijven hoe laat de voorstelling begint. Natuurlijk moeten er ook nog kaartjes gemaakt worden, die verspreid worden in de buurt.
Door Heel Holland Bakt worden niet alleen vaders en moeders geïnspireerd. Goed voorbeeld doet volgen. Ook in de keuken. Daarom is het hoogste tijd om flink uit te pakken met een mixer, een magnetron en een keuken compleet met oven waar je pizza’s in kunt bakken. Is je kind niet zo geïnteresseerd in koken dan kun je ook kiezen voor een winkel. Met een kassa, muntjes, papiergeld en een mandje vol fruit en kleine verpakkingen is je kind uren zoet met boodschappen doen.

3. Grote wensen in vervulling

Kleine kinderen hebben grote wensen. Dat is ook niet zo gek. Wie wil er nu niet een radiografisch bestuurbare dinosaurus of een drone waarmee je kunt rondvliegen? Voor buiten spelen is vooral de hoverboard populair. Je kunt er 365 graden mee draaien en bent met een snelheid van 12 km per uur in no-time aan het andere eind van de straat. Wat kinderen ook blij maakt, is de Space Scooter. Een dynamische step waarmee je vooruit komt door de voetplank heen-en-weer te bewegen. De Space Scooter is er ook in junior uitvoering voor kinderen vanaf 4 jaar. Voor de allerkleinsten is er de houten driewieler zonder trappers.
Foto’s maken en dan het liefst een selfie met je beste vriendin is nog leuker met een Kidizoom. En voor de muziekliefhebbers is er iDance waarbij je je favoriete muziek mixt en zo je eigen discofeestje organiseert. De muziek staat op je tablet, die je plaatst op de partybox.

Voor meer cadeautips en inspiratie kun je alle speelgoedfolders bij Spotta vinden.

Of lees meer blogs over speelgoed en cadeautips.

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.