Home > Drogist > Cadeautips voor deze 4 type mannen

Cadeautips voor deze 4 type mannen

DrogistUitgelichtVrije tijdWarenhuis

Cadeautips voor deze 4 type mannen

Een schot in de roos met Valentijnsdag: bij elk type past een cadeau.

 Op 14 februari is het Valentijnsdag, de dag van de liefde. Een dag vol verrassingen waarvoor je ook een cadeautje koopt. Weet je niet waarmee je hem kunt verrassen of haar blij laat stralen? Kom erachter wat voor type jouw partner is dan weet je meteen met wat voor Valentijns cadeau jij een schot in de roos schiet. 

Hoe vurig rood, helderblauw, stralend geel of zachtgroen kleurt jouw partner?

 

Vurig rode man

Heb jij een zelfverzekerde man, die resultaatgericht is, wilskrachtig overkomt en recht op zijn doel afgaat? Iemand die een stevige handdruk geeft en duidelijk laat horen wat zijn wensen zijn? Soms ongeduldig is en weleens bot kan overkomen en doordramt? Dan heb jij een vurig rode partner, die graag risico’s neemt en die een stoer cadeau weet te waarderen, zoals een actief dagje uit of samen een avondje naar de bios om een spannende thriller te kijken.

 

Stralend gele man

Weet jouw man zich te kleden naar de laatste trends? Is hij optimistisch en vertrouwd hij op zijn gevoel als het gaat om belangrijke beslissingen? Eigenlijk een enorm knuffeldier vol humor en praat hij met veel gebaren? Maar kan hij zich ook onnodig druk maken, chaotisch overkomen of overhaast reageren? Dan houd je ongetwijfeld van een stralend gele man. Zo’n type verras je met een trendy gadget of een cadeau waarmee hij graag gezien wordt. Hij wordt blij van een sexy boxershort of als je groots wilt uitpakken een stoer leren jack. Je verrast hem met een rondvaart door de grachten of een middagje skiën in snowworld met na afloop warme chocomel met slagroom.

 

Zacht groene man

Heeft jouw man een vriendelijke uitstraling en als jij met verhalen thuiskomt tref jij altijd een luisterend oor? Is jouw partner die zorgzame man, wiens geduld regelmatig door jou op de proeft wordt gesteld, maar hij onverstoorbaar blijft? Met als gevolg dat jij je bij hem helemaal kunt ontspannen? Dat is typische zacht groene man, die als hij dan toch een keer uit zijn hum raakt ineens wat traag kan zijn en koppig vasthoudt aan zijn principes, maar over het algemeen heb jij toch te maken met een meegaand en vriendelijk type, die niets teveel is. Deze man verwen je met een cadeau waarmee hij kan relaxen of waaruit jullie liefde en harmonie blijkt. Een mooie uitgeprinte foto op glas van jullie samen of jullie gezin zal hij zeer kunnen waarderen. Net als ….

 

Helder blauwe man

Heerlijk zo’n betrouwbare man, die weloverwogen en objectief overkomt, zijn beslissingen weloverwogen weet te nemen, oog voor detail heeft en niet over één nacht ijs gaat. Een man waar je op kunt bouwen. Het is een helder blauwe man waarvan je over het algemeen precies weet wat je aan hem hebt. Als hij echter de controle verliest kan hij pietluttig worden. Soms lijkt hij, die doorgaans weloverwogen beslissingen neemt, even besluiteloos en kan hij wat afstandelijk doen. Maar dat duurt nooit lang. Geef hem iets waar hij iets aan heeft. Praktische cadeaus waar hij iets aan heeft: een paar mooie kristallen whiskyglazen of bijvoorbeeld gereedschap om mee te klussen zoals een laminaatsnijder. Wil je iets leuks samen doen reserveer een high tea op een romantisch kasteel of maak een wandeltocht met als tussenstop een theehuis op de hei of een bruin café in een klein dorp.

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.