Home > Drogist > Cadeautips om haar te verrassen

Cadeautips om haar te verrassen

DrogistElektronicaVrije tijdWarenhuis

Cadeautips om haar te verrassen

5 Tips hoe je haar het beste kunt verrassen.

Je wilt haar graag verrassen met een cadeau, maar wat geef je haar? Een bijzonder cadeau is een cadeau met een verhaal. Het hoeft niet per se groot of duur te zijn. Het gaat erom dat je wilt duidelijk maken, dat zij (nog steeds) heel speciaal is voor jou. Dat lukt het best door een mooie verrassing voor te bereiden rondom het cadeau dat je geeft. Vijf verrassende tips hoe je dat aanpakt.  

Tip 1. Net als in de film

Bereid een bijzondere avond voor. Kook iets lekkers of haal haar lievelingseten. Dek de tafel en steek een paar kaarsen aan. Zorg ervoor dat het eten klaar is als zij thuiskomt. De sfeer waarin zij binnenkomt is al bijzonder. Hou het luchtig en zeg dat je zin had om haar te verrassen. Zij denkt dat het intieme etentje thuis de verrassing is. Schenk de champagneglazen in en laat in haar glas een handgemaakte ring vallen. Je reikt haar het glas aan en kijkt haar diep in de ogen. Heeft ze niets door? Laat haar nog even in de waan. Pak haar vast en zeg hoeveel je van haar houdt. Hef het glas op ooghoogte en breng een toost uit op jullie. Vertel wat haar zo bijzonder maakt en waarom jullie zo goed bij elkaar passen. Blijf haar aankijken en kijk van haar ogen naar de glazen. Zij zal je blik volgen en jouw verrassende cadeau ontdekken.

Tip 2. Even echt samen ontsnappen aan de drukte

Verras haar met een weekendje weg en verpak dat in een hele mooie doos met geurkaarsen die ruiken naar dennen of eucalyptus. Begin je verhaal met ‘weet je nog die keer dat we in het bos liepen?’ Of: ik zou weleens met jou willen verdwalen in het bos. Ver weg van ons leuke, maar oh zo drukke leven. Zodat we even echt met z’n tweeën zijn’.  Als ze het cadeau heeft opengemaakt, steek je de geurkaarsjes aan en vraagt haar om de ogen te sluiten. Jij doet hetzelfde. Adem duidelijk hoorbaar de dennengeur in en bouw de spanning op. Fantaseer erop los of verzin een gek verhaal. Leg ongemerkt de folder van het weekendje weg voor haar neus neer. Als ze haar ogen opent, zal haar blik direct op het mooie plaatje vallen, waarop jij heel laconiek opmerkt: ‘Hé wat ligt daar nou?’

Tip 3. Trakteer haar op een romantische mini-cruise

Heb je weinig tijd of ontbreekt het je aan middelen een weekendje weg naar bijvoorbeeld romantisch Venetië? Trakteer haar dan op een dagje uit, aan boord van een echt cruiseschip. Ga naar de SS Rotterdam en geniet samen van een zondagse brunch of royal high tea. Als je op het promenadedek staat tover je jouw cadeau tevoorschijn dat je speciaal voor haar hebt gekocht. Dat kan van alles zijn. Een paar mooie oorbellen, een lekker geurtje of een sneeuwbol met een huisje, waarbij je in haar oor fluistert: ‘met jou is de sky the limit’.

Tip 4. Music is in the air

Koop heel voordelig een prachtige draadloze hoofdtelefoon en leg dit cadeau op bijvoorbeeld op haar hoofdkussen of heel opvallend op tafel. Zij zal meteen vragen: ‘Is dat voor mij?’ Waarop je bevestigend antwoord. Als ze de hoofdtelefoon heeft uitgepakt, kun je zeggen: ‘Er hoort nog iets bij.’ Je pakt de draadloze hoofdtelefoon van haar over en zet deze voorzichtig op haar hoofd. ‘Eerst even luisteren.’ Dan zet je met je eigen smartphone jullie favoriete liedje op. Samen genieten jullie van de sfeer en de herinneringen die het lied oproept. Terwijl je haar langzaam naar je toetrekt, schuif je heel subtiel het concertkaartje of de festivalticket, die je hebt weten te bemachtigen in haar handen. Gegarandeerd dat ze uit haar dak gaat met zo’n bijzondere verrassing.  

Tip 5. Onverwachte wending

Betrek je vrienden of familie in het complot en maak een zogenaamde afspraak met hen. Het doel is een mooie bos of strandwandeling. Van tevoren heb je heel gewaagd een mooie, felgekleurde tas gekocht. In de tas zitten minstens 10 repen van haar lievelingschocola. Op elke reep heb je een lange strook wit papier geplakt. Daarop staat telkens een zin, die begint met: ‘Ik hou van je omdat, …. (vul maar in). Als je aan het rijden bent, zeg je: ‘Ik heb eigenlijk helemaal geen zin om te gaan.’ Even later sla je een andere weg in en roep je: ‘Weet je wat, we gaan iets heel anders doen. Houdt de spanning er nog even in en geef haar de kans om nog even tegen te sputteren, maar zeg dan: ‘Dit heb ik speciaal voor ons gedaan. Het is een verrassing. Een gezellige middag met z’n tweeën van.’ Eenmaal op plaats van bestemming, pak je het cadeau achter je stoel vandaan en laat je haar dit uitpakken. Haar gezicht spreekt boekdelen en jullie middag samen kan niet meer stuk.  

In onze andere blogs, nog veel meer cadeautips.

Of ga direct naar de folders van drogisterijen, modewinkels of warenhuizen voor mooie cadeaus'.

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.