Home > Elektronica > Betaalbare vakantie gadgets

Betaalbare vakantie gadgets

Elektronica

Betaalbare vakantie gadgets

Echt toe aan uitrusten de komende vakantie?

Schaf dan een goede blue tooth koptelefoon aan als vakantiegadget om heerlijk naar muziek te luisteren of eindelijk die serie op Netflix helemaal af te kijken. Het geeft zoveel rust als je zonder bijgeluiden kunt kijken of luisteren. Er is eigenlijk niets fijners dan muziek in de beste omstandigheden te beluisteren. En ben je op vakantie, dan is het helemaal ultiem. Als je liggend in je luxe stoel na enige tijdje je ogen opent, kijk je uit over het strand of zie je een prachtig landschap voor je. Het ideale van blue tooth koptelefoons is dat je geen gedoe hebt met snoeren. Ze klinken beter dan ooit tevoren. Dat komt omdat fabrikanten manieren hebben ontdekt om het signaal te verbeteren.

Belangrijk is wel dat je even let op de batterijduur. De meeste koptelefoons gaan +/- 30 uur mee. Daarna moet je de batterijen vervangen. Handiger is het als je oplaadbare batterijen hebt, die heb je zo weer opgeladen. Ben je van plan een actieve vakantie te vieren, dan is het sowieso geen slecht idee om wat interessante gadgets aan te schaffen. Wat dacht je van een actiecamera? Er zijn nu goedkopere, betaalbare exemplaren op de markt, die het uitproberen waard zijn. Ook leuk voor in het water. Je kunt er de meest spectaculaire foto’s en filmpjes mee maken. Rij je door een prachtig landschap tijdens één van je stedentripjes waarbij je je vakantiehuis of camping als uitvalsbasis gebruikt, overweeg dan om een dashboardcamera te installeren. Zo kun je je ogen op de weg houden en bij terugkomst nog eens de prachtige route terugkijken. Ook de kinderen krijgen zo nog iets mee van het landschap waar ze doorheen rijden, want tijdens de reis zijn zij rustig een filmpje aan het kijken.

Aangekomen op de plaats van bestemming mag een selfie niet ontbreken. Tot nog toe zag je vooral jongeren met een selfiestick, maar tijdens je vakantie is zo’n stick ideaal en alles behalve overdreven. Juist omdat je met een selfiestick een hele mooie weergave kan schieten van de plek waar je op dat moment bent en waarbij jij met je vakantiegezelschap het middelpunt van de foto vormt. Zo leg je onvergetelijke herinneringen vast met foto’s waarop niemand ontbreekt. Nog een voordeel: je hoeft je mede vakantiegangers niet meer te vragen of ze even een foto willen maken.
Kies je voor een mooie foto van de omgeving dan kan een statief uitkomst bieden. Dat lijkt iets voor professionele fotografen, maar een statief zorgt voor messcherpe foto’s zeker als je in het veld staat. Bij de aankoop van een statief is het belangrijk dat je het statief kunt uitschuiven tot je eigen hoogte. Het meest prettige is een statief waarbij de poten onafhankelijk van elkaar in hoogte verstelbaar zijn. Terug van vakantie zet je al die mooie foto’s in een handomdraai online in een fotoboek waar je nog regelmatig doorheen kunt bladeren. Lekker thuis nagenieten op de bank en ook leuk voor later.

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.