Home > Supermarkt > BBQ-weer met je eigen grillmaster

BBQ-weer met je eigen grillmaster

SupermarktTuin & Dier

BBQ-weer met je eigen grillmaster

Binnenkort begint de tv-serie Grillmasters, waarbij met name mannen zich in het zweet werken voor de lekkerste steak op de BBQ.

Ruben Nicolai presenteert dit jaar deze BBQ-wedstrijd, die bijna net zo leuk is als ‘Heel Holland bakt’. Bij BBQ-en gaat het vooral om het sfeertje. Lekker buiten zittend op je louncheset, de geur van langzaam garende saté je neus binnen kringelt met een glas koele witte wijn binnen handbereik.
De kok des huizes verheugt zich evenzeer. Hij kan zijn BBQ-set weer tevoorschijn halen en zijn kunsten vertonen, want BBQ-en is vooral een kwestie van het vlees van tevoren goed marineren. Heb je daar geen tijd voor, dan biedt de supermarkt uitkomst en aanbiedingen scannen in het BBQ-schap. Voor wie niet zo van vlees houdt of minder vlees op de BBQ wil, is er zoveel heerlijks aan vis- en schaaldieren. Vooral de spiesjes met gemarineerde garnalen zijn echt heel lekker. Het enige waar je wel even tijd in moet steken voordat je relaxt op je tuinbank neerstrijkt is de voorbereiding. Cherrytomaatjes en komkommer mogen niet ontbreken. Net als gegrilde groente op de BBQ, dit is zo langzamerhand de nieuwe trend geworden. Een aanrader! Om het helemaal af te maken, de juiste sausjes. Je kunt ze zelf maken met half kwark, half yoghurt, knoflook en kruiden en daarnaast de sauzen van Calvé, die zo goed passen bij zowel vlees als groente als vis. Prijs je eigen grillmaster, dek de tafel en geniet van je eigen BBQ-moment.

Laat een reactie achter

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.