Home > Acties > Back to school voordeel!

Back to school voordeel!

ActiesUit de folderUitgelicht

Back to school voordeel!

De schoolvakanties zijn bijna voorbij en de schappen in veel winkels liggen nu vol met schoolspullen. Uiteraard met veel voordeel. Daarom is het nu tijd om voordelig je slag te slaan. Zeker nu er nog keuze genoeg is en je kind helemaal naar eigen smaak zijn schoolspullen kan uitzoeken.

Uiteenlopende stijlen
Ook voor het nieuwe schooljaar vind je weer de meest uiteenlopende stijlen aan schoolspullen in de winkel. Er zijn agenda’s en schriften die aansluiten bij populaire muziekzenders of bepaalde sporten. Je ziet hele vrolijke kleurrijke schriften, maar ook mooie schrijfsets in zwart met legergroen of denim blue. En verder is er ook nog eens een ruime keuze aan hele lieflijke bloemetjes etuis, retro-kleurige multomappen en opvallende tassen met felle prints. Wat je ook ziet zijn schoolspullen met een knipoog. Je gaat vanzelf lachen van de vele smileys, stripfiguren en schriften met grappige cartoons.

Goede rugzak
Ieder schooljaar verslijten ze er wel één: schooltassen. Deze worden dan ook intensief gebruikt. Voordelige rugzakken zijn er genoeg en in tegenstelling tot de schoolspullen hoeft de schoolrugzak niet aan allerlei hippe kenmerken te voldoen. Deze is vooral praktisch. Ze zijn er wel, de felgekleurde rugzakken, maar vaak wordt gekozen voor een meer neutrale zwarte of blauwe schooltas.  

Verplichte schoolspullen
Naast alle pennen, stiften, potloden en vooral heel veel soorten gummetjes wordt met veel aandacht de lijst met verplichte schoolspullen afgewerkt. Het gaat dan om een geodriehoek, een passer en de onmisbare rekenmachine. Die laatste mag geen gewone rekenmachine zijn, maar moet een goedgekeurde calculator zijn, waarmee elk kind zijn schoolexamen kan doen. Wat ook goed van pas kan komen is een usb-stick voor het geval de techniek je in de steek laat en er toch iets op school of thuis moet worden uitgeprint.

Extraatjes
Tot slot zijn er ook nog allemaal extraatjes, die je kind graag toevoegt aan de noodzakelijke schoolspullen. Denk aan een stapeltje gekleurde post-its, markeerstiften, fluorescerende paperclips, highlighters of mini markers. Allemaal spullen die erbij horen en waar je kind als een magneet naartoe getrokken wordt. Wil je helemaal compleet zijn, dan horen ook de dikke stiften er nog bij en eventueel een echte vulpen. Ook die zijn in alle mogelijke uitvoeringen verkrijgbaar. 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Wachtwoord vergeten! Er is een mail verzonden naar je mailadres om je wachtwoord te wijzigen.